Når drømmen går i oppfyllelse!

FØLG MEG PÅ FACEBOOK!

 

Skjønhaug
23. januar 1992

 

Kjære Håvard...

I dag har jeg rydda, sydd og stressa verre! Vi måtte jo rydde til det store ballet!

 

Og for meg kan du tro det ble flott! For min kavaler var... deg!

  

Kan tro jeg ble glad... og nervøs! Jeg håper for alt i verden at du ikke tror at jeg har fiksa det! Din første reaksjon var helt forferdelig pinlig for meg. Du sa et eller annet sånn: «Nei, fy fader!» Jeg ble driiitnervo! 


 

Middagen gikk ganske greit, og vi bare så på hverandre et par ganger. Ingen av oss sa no` særlig, men jeg spurte i hvert fall om du kunne danse vals. Da svarte du: «Jeg veit ikke jeg». Og jeg sa: «Det kan ikke jeg!» Jeg prata mest med Siv. Alle som satt rundt oss så på oss og jeg følte meg beglodd! Det gjorde nok du òg!

 

      

 

Hærland sa til meg: «Endelig fikk jeg se skiltet ditt i aksjon»! Flaut! Linn Therese sa: «Jeg hører du var heldig«, og så snakka vi litt fram og tilbake om hvor heldig jeg var. Når vi gikk polonese holdt du hånda mi, den som jeg har ripa inn "H" på! Pinlig, for Gunda så det! OG sa det høyt!

 


 

Du er kald på hendene, mens jeg svetter og er varm! Og når vi gikk i ring holdt hånden din på å glippe ut av min, og du tok et nytt godt tak! Hånda di lå på skulderen min! Så kom VALSEN! Herlig! Du er mye høyere enn meg, og jeg kunne lagt hodet mitt på skulderen din, men det var jo vals, ikke slowdance! Dessverre! 

Alle rundt oss blunka, dytta og "hinta" til oss og jeg sa: «Jeg føler meg litt flau jeg, Håvard!» Du sa: «Jeg også!» Du lukter nydelig, ubeskrivelig og var deilig i den hvite dressen din!

Men du gikk jo rett etter valsen omtrent jo! Da ble jeg lei meg, for jeg ville danse mer med deg! Du ble vel med Emil, du! Jaja, gjort er gjort. 

I morgen må vi i elevrådet bli igjen og rydde i 1. eller 2. time! Må gå nå, for jeg er stuptrøtt!

Jeg elsker deg!

Klem, Mona!

 

#blogg #ungdom #tenåring #forelska #flau #drømmeprins #skoleball #dans #vals #polonese #klammehender #nervøs #glad #redd #hormonell #drømmer #oppfyllelse #klimaks #antiklimaks 

Ingen kommentarer

Skriv en ny kommentar

Cara Commentarius

Cara Commentarius

39, Oslo

Dette kommer til å bli sånn passe deilig pinlig! I nåtiden er jeg en 39 år gammel mamma til verdens beste "Frøken Darius" og samboer til dansken, som er bonusfar til 6-åringen. En moderne familie med andre ord. Ikke noe spesielt med det, vi er sånn passe jugete og rosa på Facebook, ispedd en god dose selvironi og "stygge sannheter" som så mange andre. Men det er ikke det vi skal snakke om her! La meg ta deg med tilbake til den gang jeg var en guttegæærn tenåring med hormoner som kunne fått en hardbarka sjømann til å gå planken. Hold på hatten og stålsett deg for de kommende grimaser som fjeset ditt ufrivillig vil utsette deg for, dette er rått og usensurert. Velkommen inn i hodet til en veldig forelska tolvåring. En EKSTREMT forelska tenåring. Som til tider dykker ned i de mørkeste avkrokene av sinnet og føler som om alle nervetrådene lå utenpå. Som nok aldri trodde hun skulle dele disse tankene med noen. Så feil kan man ta! Klem fra Mona

Følg meg! Follow My VisioListMy VisioList

Kategorier

Arkiv

hits