Jeg kan ikke helt tro at hun er død...

 

 

Skjønhaug
24. januar 1992

Kjære Håvard...

I dag hadde jeg det helt fint på skolen, for jeg slapp 1. og 5. time. Alle kjente spurte meg om jeg hadde hatt det bra, og jeg måtte jo si som sant var, at jeg var glad, men... flau!

Så når vi kom fra håndballen i dag, ble Tarot overkjørt! Jeg visste ikke hva jeg skulle gjøre for alle begynte å gråte. Jeg ble deprimert selv òg! Jeg var jo så glad i Tarot. Jeg kan ikke helt tro at hun er død, men det er jo sant.

 


Tarot var en japansk spisshund, slik som denne. R.I.P. lille venn.

 Jeg elsker deg.

Klem, Mona

 

 

2 kommentarer

Iselin Renée

29.04.2016 kl.20:06

Kondolerer <3

Cara Commentarius

29.04.2016 kl.21:14

Iselin Renée: Takk takk! Nå var det jo ikke min hund, men man blir jo glad i disse små rakkerne!

Skriv en ny kommentar

Cara Commentarius

Cara Commentarius

39, Oslo

Dette kommer til å bli sånn passe deilig pinlig! I nåtiden er jeg en 39 år gammel mamma til verdens beste "Frøken Darius" og samboer til dansken, som er bonusfar til 6-åringen. En moderne familie med andre ord. Ikke noe spesielt med det, vi er sånn passe jugete og rosa på Facebook, ispedd en god dose selvironi og "stygge sannheter" som så mange andre. Men det er ikke det vi skal snakke om her! La meg ta deg med tilbake til den gang jeg var en guttegæærn tenåring med hormoner som kunne fått en hardbarka sjømann til å gå planken. Hold på hatten og stålsett deg for de kommende grimaser som fjeset ditt ufrivillig vil utsette deg for, dette er rått og usensurert. Velkommen inn i hodet til en veldig forelska tolvåring. En EKSTREMT forelska tenåring. Som til tider dykker ned i de mørkeste avkrokene av sinnet og føler som om alle nervetrådene lå utenpå. Som nok aldri trodde hun skulle dele disse tankene med noen. Så feil kan man ta! Klem fra Mona

Følg meg! Follow My VisioListMy VisioList

Kategorier

Arkiv

hits