Jeg vil også være hore!

 

Skjønhaug
25. januar 1992

Kjære Håvard...

I dag har jeg vært på konfirmasjonsmøte og jeg "gikk sammen med" ei som het Lise K. Vi hadde om krig. Etterpå reiste jeg til Siggerud, hvor jeg er nå. 

Vi, Anita, Anita, Lise, Monika og Lina har hatt det møkkult. Vi har spist, dansa, prata og sett "Pretty Woman". Endelig fikk jeg se den óg! Jeg tenkte på deg hele tiden omtrent. Jeg elsker deg og skulle ønske du var her.

 


Aldri har man hatt SÅ lyst til å være prostituert som etter man så Pretty Woman for første gang!

 

 

You don`t have to be beautiful... men det hjelper!

 


Slippery little suckers!

 

Jeg har hatt det kjempegøy, tross alle ting som har skjedd i det siste. Nå ser jeg, Lise og Monika på RTL+, porno! Grusomt!

Jeg elsker deg!

Klem, Mona!

 

 

Ingen kommentarer

Skriv en ny kommentar

Cara Commentarius

Cara Commentarius

39, Oslo

Dette kommer til å bli sånn passe deilig pinlig! I nåtiden er jeg en 39 år gammel mamma til verdens beste "Frøken Darius" og samboer til dansken, som er bonusfar til 6-åringen. En moderne familie med andre ord. Ikke noe spesielt med det, vi er sånn passe jugete og rosa på Facebook, ispedd en god dose selvironi og "stygge sannheter" som så mange andre. Men det er ikke det vi skal snakke om her! La meg ta deg med tilbake til den gang jeg var en guttegæærn tenåring med hormoner som kunne fått en hardbarka sjømann til å gå planken. Hold på hatten og stålsett deg for de kommende grimaser som fjeset ditt ufrivillig vil utsette deg for, dette er rått og usensurert. Velkommen inn i hodet til en veldig forelska tolvåring. En EKSTREMT forelska tenåring. Som til tider dykker ned i de mørkeste avkrokene av sinnet og føler som om alle nervetrådene lå utenpå. Som nok aldri trodde hun skulle dele disse tankene med noen. Så feil kan man ta! Klem fra Mona

Følg meg! Follow My VisioListMy VisioList

Kategorier

Arkiv

hits