Drøye vitser og legebesøk

 

Skjønhaug
27. januar 1992

Kjære Håvard...

I dag sov jeg til 8! Jeg sto opp 8.30, og gikk til legen 9.30. Jeg skal til øyenlege og til sykehuset, røntgen tror jeg, med kneet.

Da jeg kom på skolen så jeg deg etter en kort stund. (Ops, et lite avbrekk, Anita ringte nettopp).

Ina fortalte meg noen etioper og jødevitser i dag. De er helt sprøe!

Silje + family`n skal få ny hund, eller de har fått`n nå. Den skal hete Toka. (Antageligvis) Det er en japansk spisshund det òg! Jeg har så lyst på en sånn, jeg og! 

Jeg skulle ha skrevet masse brev, men jeg har dessverre ikke hatt tid. Må stanse her elskling! Jeg elsker deg

 

Klem, Mona

Ingen kommentarer

Skriv en ny kommentar

Cara Commentarius

Cara Commentarius

39, Oslo

Dette kommer til å bli sånn passe deilig pinlig! I nåtiden er jeg en 39 år gammel mamma til verdens beste "Frøken Darius" og samboer til dansken, som er bonusfar til 6-åringen. En moderne familie med andre ord. Ikke noe spesielt med det, vi er sånn passe jugete og rosa på Facebook, ispedd en god dose selvironi og "stygge sannheter" som så mange andre. Men det er ikke det vi skal snakke om her! La meg ta deg med tilbake til den gang jeg var en guttegæærn tenåring med hormoner som kunne fått en hardbarka sjømann til å gå planken. Hold på hatten og stålsett deg for de kommende grimaser som fjeset ditt ufrivillig vil utsette deg for, dette er rått og usensurert. Velkommen inn i hodet til en veldig forelska tolvåring. En EKSTREMT forelska tenåring. Som til tider dykker ned i de mørkeste avkrokene av sinnet og føler som om alle nervetrådene lå utenpå. Som nok aldri trodde hun skulle dele disse tankene med noen. Så feil kan man ta! Klem fra Mona

Følg meg! Follow My VisioListMy VisioList

Kategorier

Arkiv

hits