Vi deler skjebne!

FØLG MEG PÅ FACEBOOK

 

Skjønhaug
28. januar 1992

Kjære Håvard...

I dag så jeg deg ikke før etter langfri. Jeg leste på engelsken, og så plutselig, jeg aner ikke hvordan det gikk til, løp jeg opp trappa og kikka i vinduet. Der gikk du sammen Emil. Jeg elsker deg. 

I dag spurte Linn Therese om jeg kunne levere no`n tegninger til deg som du hadde der fra valgfagen i 8. klasse, men jeg turte ikke. Da Nina gikk for å hente melk, var du ute i samme ærend, og hu sa at du hadde no`n tegninger på tegninga og at jeg hadde spurt om å få dem. Da ble jeg sur.
Aagot hadde prata med deg og Buggen, og du føler visst samme som meg, du synes alt blåses opp for mye. Vi deler skjebne! Jeg elsker deg! I dag så jeg Toka! Hu er nydelig!

Klem, Mona

Ingen kommentarer

Skriv en ny kommentar

Cara Commentarius

Cara Commentarius

39, Oslo

Dette kommer til å bli sånn passe deilig pinlig! I nåtiden er jeg en 39 år gammel mamma til verdens beste "Frøken Darius" og samboer til dansken, som er bonusfar til 6-åringen. En moderne familie med andre ord. Ikke noe spesielt med det, vi er sånn passe jugete og rosa på Facebook, ispedd en god dose selvironi og "stygge sannheter" som så mange andre. Men det er ikke det vi skal snakke om her! La meg ta deg med tilbake til den gang jeg var en guttegæærn tenåring med hormoner som kunne fått en hardbarka sjømann til å gå planken. Hold på hatten og stålsett deg for de kommende grimaser som fjeset ditt ufrivillig vil utsette deg for, dette er rått og usensurert. Velkommen inn i hodet til en veldig forelska tolvåring. En EKSTREMT forelska tenåring. Som til tider dykker ned i de mørkeste avkrokene av sinnet og føler som om alle nervetrådene lå utenpå. Som nok aldri trodde hun skulle dele disse tankene med noen. Så feil kan man ta! Klem fra Mona

Følg meg! Follow My VisioListMy VisioList

Kategorier

Arkiv

hits