Mormor og de åtte ungene må jo være en perfekt date!

 

Skjønhaug
29. januar 1992

Kjære Håvard...

Hvor var du i dag? Ikke på skolen i hvert fall! Jeg hadde nynorsk prøve i dag, håper jeg i hvert fall får en "G"!
Emil kom på skolen i dag, og han sa at han hadde hatt lekseboka di siden tirsdag, og at han hadde planer om å gi den til meg sånn at jeg skulle levere den til deg, men han fant meg ikke, så han ga`n til Kris Robert. Men jeg hadde aldri turt å levere den til deg allikevel.

Tenk om du kunne bli litt interessert i meg! Det hadde vært gøy det! For meg i alle fall! Har tegna litt i dag.

Jeg spurte om Emil kunne være med meg på kino og se "mormor og de åtte ungene", men han sa at du kunne være med. Hvis du kom inn da, for du har jo ikke "leg" som Emil sa!! Da sa jeg at Håvard har nok ikke tenkt seg på kino han, og da sa Emil: Jo, det kan vel hende, men ikke på akkurat den! Jeg må le av Emil!

 


Ingenting kan slå en kinodate sammen mormor!
 


Jeg elsker deg!

Klem, Mona

Ingen kommentarer

Skriv en ny kommentar

Cara Commentarius

Cara Commentarius

39, Oslo

Dette kommer til å bli sånn passe deilig pinlig! I nåtiden er jeg en 39 år gammel mamma til verdens beste "Frøken Darius" og samboer til dansken, som er bonusfar til 6-åringen. En moderne familie med andre ord. Ikke noe spesielt med det, vi er sånn passe jugete og rosa på Facebook, ispedd en god dose selvironi og "stygge sannheter" som så mange andre. Men det er ikke det vi skal snakke om her! La meg ta deg med tilbake til den gang jeg var en guttegæærn tenåring med hormoner som kunne fått en hardbarka sjømann til å gå planken. Hold på hatten og stålsett deg for de kommende grimaser som fjeset ditt ufrivillig vil utsette deg for, dette er rått og usensurert. Velkommen inn i hodet til en veldig forelska tolvåring. En EKSTREMT forelska tenåring. Som til tider dykker ned i de mørkeste avkrokene av sinnet og føler som om alle nervetrådene lå utenpå. Som nok aldri trodde hun skulle dele disse tankene med noen. Så feil kan man ta! Klem fra Mona

Følg meg! Follow My VisioListMy VisioList

Kategorier

Arkiv

hits