Supergøyal nattcafè i Kirkestallen

 

Skjønhaug
1. februar 1992

Kjære Håvard...

I dag våkna jeg i 8.00 tida, og etter min mening alt for tidlig. Toka var så kjælen og spretten og gud vet ikke hva. Hu fotfulgte meg opp og ned. Jeg var på konfmøte i dag, og da hadde vi om rusmidler. Jeg syns det var nyttig og interessant. Helle, som leder`n het, var driiittynn! Og hadde hår ned til livet. Pen.

Når jeg kom hjem derfra, spilte jeg litt før jeg gikk ut til Silje. (Jeg ringte først.) Gikk hjem og åt i 5.30 tida og gikk ned til Marte 8.30. Vi spilte Super Mario Bros 3 i en halv time, og så gikk vi på nattcafè! Gøy! Emil kom etter en stund, men da gikk Silje, og når jeg sa det, sa Emil at vi skulle gå etter og hente`a! Vi kom til enden av huset da Silje kom tuslende tilbake, noe jeg visste ville skje. Vi prata og hadde det kjempegøy, og jeg holdt på å le meg ihjel av Emil. Han var pussa! Godt pussa! Jeg ba`n om å hilse til deg pusen min! (Mjau!) Humor!!

Vi var forresten oppe hos Marit B, (da hadde ikke Emil kommet!) for hu hadde fest, men vi var ikke inne. Nesten alle som var på nattcafèn gikk dit! Det eneste jeg savna i dag var deg! Men det gjør jo bestandig, ikke sant?

Jeg elsker deg, og håper det er gjensidig!

Klem og kyss fra Mona!

 

 

Ingen kommentarer

Skriv en ny kommentar

Cara Commentarius

Cara Commentarius

39, Oslo

Dette kommer til å bli sånn passe deilig pinlig! I nåtiden er jeg en 39 år gammel mamma til verdens beste "Frøken Darius" og samboer til dansken, som er bonusfar til 6-åringen. En moderne familie med andre ord. Ikke noe spesielt med det, vi er sånn passe jugete og rosa på Facebook, ispedd en god dose selvironi og "stygge sannheter" som så mange andre. Men det er ikke det vi skal snakke om her! La meg ta deg med tilbake til den gang jeg var en guttegæærn tenåring med hormoner som kunne fått en hardbarka sjømann til å gå planken. Hold på hatten og stålsett deg for de kommende grimaser som fjeset ditt ufrivillig vil utsette deg for, dette er rått og usensurert. Velkommen inn i hodet til en veldig forelska tolvåring. En EKSTREMT forelska tenåring. Som til tider dykker ned i de mørkeste avkrokene av sinnet og føler som om alle nervetrådene lå utenpå. Som nok aldri trodde hun skulle dele disse tankene med noen. Så feil kan man ta! Klem fra Mona

Følg meg! Follow My VisioListMy VisioList

Kategorier

Arkiv

hits