Den knusende sannheten

 

Skjønhaug
2. februar 1992

Kjære Håvard...

Min kjærlighet til deg er både unødvendig og lite hensiktsmessig, for nå har Emil bekrefta det som jeg egentlig lenge har visst, at du ikke er interessert i hele tatt. Det er litt trist å få det bekrefta, men det er kanskje best det! Jeg vil prøve å ikke få hjertebank hver gang jeg ser deg, men det er vel nyttesløst.

Emil hadde vært med til Silje og Bente hjem i går, og vært der til kl. 04 om morra`n! Buggen og Emil kom ned til Kurt i dag, og Buggen henta to Donald-bøker. (Hi-hi!) Men Donalt er kuul, han! 

I morgen drar Silje, Marte og resten av 7. klasse på Høvringen. Heldiggriser. Men nå må jeg sove, for i hele dag har vi stressa med å få åpna den nye døra til rommet mitt. Har ommøblert, og skal rydde ferdig i morgen. 

Jeg elsker deg fortsatt!

Klem, Mona!

 

 

Ingen kommentarer

Skriv en ny kommentar

Cara Commentarius

Cara Commentarius

39, Oslo

Dette kommer til å bli sånn passe deilig pinlig! I nåtiden er jeg en 39 år gammel mamma til verdens beste "Frøken Darius" og samboer til dansken, som er bonusfar til 6-åringen. En moderne familie med andre ord. Ikke noe spesielt med det, vi er sånn passe jugete og rosa på Facebook, ispedd en god dose selvironi og "stygge sannheter" som så mange andre. Men det er ikke det vi skal snakke om her! La meg ta deg med tilbake til den gang jeg var en guttegæærn tenåring med hormoner som kunne fått en hardbarka sjømann til å gå planken. Hold på hatten og stålsett deg for de kommende grimaser som fjeset ditt ufrivillig vil utsette deg for, dette er rått og usensurert. Velkommen inn i hodet til en veldig forelska tolvåring. En EKSTREMT forelska tenåring. Som til tider dykker ned i de mørkeste avkrokene av sinnet og føler som om alle nervetrådene lå utenpå. Som nok aldri trodde hun skulle dele disse tankene med noen. Så feil kan man ta! Klem fra Mona

Følg meg! Follow My VisioListMy VisioList

Kategorier

Arkiv

hits