Så ble jeg stilt til veggs!

 

Skjønhaug
3. februar 1992

Kjære Håvard...

Jeg så deg på skolen i dag. Det skjedde ikke no`spes der. Etter skolen ble jeg med Nora til Raymond, som jobba i klesbutikken. Der var Rune H, og rett før vi gikk sa Rune: «Har du no` sjangs på Håvard`a?» Jeg ble rett og slett så paff og svarte no` sånt som: Ja, jøss, du spør ikke så dumt. Det ble bare vrøvl!

Har nettopp kommet hjem fra "Flintstone" i Spydeberg. Var på BK, så på en film som heter "Bølgen", spiste pizza og kjeda livet av meg omtrent. Kunne gått og dansa, men jeg ble for pysete.
 

 


En skremmende film for en ung sjel, men veldig viktig...
 


Nå skal jeg lese tysk og legge meg.

Jeg elsker deg. 

PS. Silje dro til Høvringen i dag.

Klem, Mona

 

Ingen kommentarer

Skriv en ny kommentar

Cara Commentarius

Cara Commentarius

39, Oslo

Dette kommer til å bli sånn passe deilig pinlig! I nåtiden er jeg en 39 år gammel mamma til verdens beste "Frøken Darius" og samboer til dansken, som er bonusfar til 6-åringen. En moderne familie med andre ord. Ikke noe spesielt med det, vi er sånn passe jugete og rosa på Facebook, ispedd en god dose selvironi og "stygge sannheter" som så mange andre. Men det er ikke det vi skal snakke om her! La meg ta deg med tilbake til den gang jeg var en guttegæærn tenåring med hormoner som kunne fått en hardbarka sjømann til å gå planken. Hold på hatten og stålsett deg for de kommende grimaser som fjeset ditt ufrivillig vil utsette deg for, dette er rått og usensurert. Velkommen inn i hodet til en veldig forelska tolvåring. En EKSTREMT forelska tenåring. Som til tider dykker ned i de mørkeste avkrokene av sinnet og føler som om alle nervetrådene lå utenpå. Som nok aldri trodde hun skulle dele disse tankene med noen. Så feil kan man ta! Klem fra Mona

Følg meg! Follow My VisioListMy VisioList

Kategorier

Arkiv

hits