Bursdagsforberedelser

 

 

Skjønhaug
5. februar 1992

Kjære Håvard...

I dag visste jeg ikke at du var på skolen før vi gikk hjem. Men jeg var jo inne i alle friminuttene. Jeg var hos tannlegen i dag og jeg må borre i morgen. Faens tannlege. Har bestemt meg, jeg skal ha bursdagsselskap til onsdag 12.2.92. Alle jeg har bedt tror de kommer! Gøy.

I dag har jeg begynt å male rommet mitt, og jeg prøvde den "berømte Europainter." No` ordentlig vås, for vi klarte nok ikke å bruke`n riktig. Har halvveis sett "Døden på Oslo S"!

 


Pelle og Lena i "het" omfavnelse...
 

 

 

Kl. er bare 22.06, men jeg er stuptrøtt! Godnatt!

Jeg elsker deg!

Mona!

 

 

Ingen kommentarer

Skriv en ny kommentar

Cara Commentarius

Cara Commentarius

39, Oslo

Dette kommer til å bli sånn passe deilig pinlig! I nåtiden er jeg en 39 år gammel mamma til verdens beste "Frøken Darius" og samboer til dansken, som er bonusfar til 6-åringen. En moderne familie med andre ord. Ikke noe spesielt med det, vi er sånn passe jugete og rosa på Facebook, ispedd en god dose selvironi og "stygge sannheter" som så mange andre. Men det er ikke det vi skal snakke om her! La meg ta deg med tilbake til den gang jeg var en guttegæærn tenåring med hormoner som kunne fått en hardbarka sjømann til å gå planken. Hold på hatten og stålsett deg for de kommende grimaser som fjeset ditt ufrivillig vil utsette deg for, dette er rått og usensurert. Velkommen inn i hodet til en veldig forelska tolvåring. En EKSTREMT forelska tenåring. Som til tider dykker ned i de mørkeste avkrokene av sinnet og føler som om alle nervetrådene lå utenpå. Som nok aldri trodde hun skulle dele disse tankene med noen. Så feil kan man ta! Klem fra Mona

Følg meg! Follow My VisioListMy VisioList

Kategorier

Arkiv

hits