Hemmeligheten om tegningene

 

 

Skjønhaug 
6. februar 1992

Kjære Håvard...

I dag har jeg hatt en passe fin dag, med ett unntak. 


 


Jeg var hos tannlegen kl. 10 i dag og borra et lite hull. Det var vondt akkurat mens han borra, men det gikk ganske fort over. Da jeg fikk gå hadde det akkurat ringt inn, og jeg møtte deg i døra. Vi hilste på hverandre i alle fall! Jeg at du så på meg i dag. Da ble jeg glad.

Linn Therese kom til meg i et friminutt i dag og hviska til meg at jeg skulle få tegningene dine fra 8. klasse valgfag. Hun sa hun hadde fått klarsignal! Hva betyr det? Spurte hun deg om jeg kunne få dem??? Jeg er dødsnysgjerrig!!

Gud som jeg elsker deg!!

Klem, Mona!

 

 

Ingen kommentarer

Skriv en ny kommentar

Cara Commentarius

Cara Commentarius

39, Oslo

Dette kommer til å bli sånn passe deilig pinlig! I nåtiden er jeg en 39 år gammel mamma til verdens beste "Frøken Darius" og samboer til dansken, som er bonusfar til 6-åringen. En moderne familie med andre ord. Ikke noe spesielt med det, vi er sånn passe jugete og rosa på Facebook, ispedd en god dose selvironi og "stygge sannheter" som så mange andre. Men det er ikke det vi skal snakke om her! La meg ta deg med tilbake til den gang jeg var en guttegæærn tenåring med hormoner som kunne fått en hardbarka sjømann til å gå planken. Hold på hatten og stålsett deg for de kommende grimaser som fjeset ditt ufrivillig vil utsette deg for, dette er rått og usensurert. Velkommen inn i hodet til en veldig forelska tolvåring. En EKSTREMT forelska tenåring. Som til tider dykker ned i de mørkeste avkrokene av sinnet og føler som om alle nervetrådene lå utenpå. Som nok aldri trodde hun skulle dele disse tankene med noen. Så feil kan man ta! Klem fra Mona

Følg meg! Follow My VisioListMy VisioList

Kategorier

Arkiv

hits