Alt det vi klarte å dytte i oss!

FØLG MEG PÅ FACEBOOK

 

Skjønhaug
7. februar 1992

Kjære Håvard...

I dag har jeg hatt det kjempekuuuult! Først var det den treige skolen, som ikke var så treig når jeg så deg. Men etterpå, når Ina kom til meg og vi gikk ned til Bente, da ble det liv da! Når Nora og Madelene kom spiste vi oss stappfulle av gryterett m/baguette og (s&p) potetgull til. Vi drakk cola. Vi snakka om alt fra A til Å!

Så gikk vi på klubben. Håvard var ikke der, men Emil var der. og tror du ikke HAN klarte å innbille meg at både Håvard og Buggen har klippa seg korte? Tilslutt kom det fram at det bare var Buggen som hadde klippa seg! Gudskjelov! Jeg sa på bildene i lommeboka til Emil, og der var det et bilde av Emil, Oddleif, deg, Kris Robert og Jan som leker sammen. Søtt. Da vi kom fra klubben spiste vi sjokoladekake og sjokolade is! + cola da!!!

Vi prata fra ca 9 eller no`  til ca 12.  Vi gikk da, men Ina glemte posen sin så vi gikk tilbake. Så fulgte jeg Ina opp til Gro der, men så fant`a ut etter en stund at`a skulle gå ved klubben. Så da gikk vi ned dit og prata hele tiden om alt mulig rart! Hun ønsker visst å være fri fra Halvor Pelle. Hu er glad i`n, det er ikke det, men de ser så lite til hverandre! 

Når jeg kom hjem dreiv moder`n og fader`n og pussa opp rommet mitt. Skal visst rydde i huset i morgen.

Jeg elsker deg.

Klem, Mona!

 

 

Ingen kommentarer

Skriv en ny kommentar

Cara Commentarius

Cara Commentarius

39, Oslo

Dette kommer til å bli sånn passe deilig pinlig! I nåtiden er jeg en 39 år gammel mamma til verdens beste "Frøken Darius" og samboer til dansken, som er bonusfar til 6-åringen. En moderne familie med andre ord. Ikke noe spesielt med det, vi er sånn passe jugete og rosa på Facebook, ispedd en god dose selvironi og "stygge sannheter" som så mange andre. Men det er ikke det vi skal snakke om her! La meg ta deg med tilbake til den gang jeg var en guttegæærn tenåring med hormoner som kunne fått en hardbarka sjømann til å gå planken. Hold på hatten og stålsett deg for de kommende grimaser som fjeset ditt ufrivillig vil utsette deg for, dette er rått og usensurert. Velkommen inn i hodet til en veldig forelska tolvåring. En EKSTREMT forelska tenåring. Som til tider dykker ned i de mørkeste avkrokene av sinnet og føler som om alle nervetrådene lå utenpå. Som nok aldri trodde hun skulle dele disse tankene med noen. Så feil kan man ta! Klem fra Mona

Følg meg! Follow My VisioListMy VisioList

Kategorier

Arkiv

hits