Den store indre kakekrigen!

 

 

Skjønhaug
10. februar 1992
(mensen)

Kjære Håvard...

(Gratulerer med dagen, Bente!)

I dag fikk vi kake av Bente på skolen, i norsk-timen. I naturfagen så vi på OL. Jeg er lei av OL allerede, og det har bare såvidt begynt.

I tegnetimen i dag fikk jeg tegningene og permen din. Gud så flink du er til å tegne. Jeg vil lære å tegne sånn. 
Du så ned mot tegninga i dag da jeg så opp!! Flere ganger, til slutt ble det pinlig! 

I morgen skal jeg ha med kake på skolen, men nå hater jeg kake, for jeg måtte lage to bunner! Eller moder`n laga den ene og jeg den andre. Håper denna blir vellykka! 

 

Hvor vanskelig kan det være å lage en enkel sjokoladekake?

 

Vel, nå må jeg sove.

Eh... Silje kom til meg i dag for å si ifra at du var på bussholdeplassen, og da vi kom dit så vi dere, du og Emil. Dere gikk på bussen og i hvert fall så vinka Emil. Jeg så ikke deg, dessverre!

Jeg gruer meg til i morgen pga kaka!! UFF!!!!

 Vel... Man kan jo risikere å bli litt VEL kreativ...

 Jeg elsker deg!

Klem, Mona!!!

 

 

 

Ingen kommentarer

Skriv en ny kommentar

Cara Commentarius

Cara Commentarius

39, Oslo

Dette kommer til å bli sånn passe deilig pinlig! I nåtiden er jeg en 39 år gammel mamma til verdens beste "Frøken Darius" og samboer til dansken, som er bonusfar til 6-åringen. En moderne familie med andre ord. Ikke noe spesielt med det, vi er sånn passe jugete og rosa på Facebook, ispedd en god dose selvironi og "stygge sannheter" som så mange andre. Men det er ikke det vi skal snakke om her! La meg ta deg med tilbake til den gang jeg var en guttegæærn tenåring med hormoner som kunne fått en hardbarka sjømann til å gå planken. Hold på hatten og stålsett deg for de kommende grimaser som fjeset ditt ufrivillig vil utsette deg for, dette er rått og usensurert. Velkommen inn i hodet til en veldig forelska tolvåring. En EKSTREMT forelska tenåring. Som til tider dykker ned i de mørkeste avkrokene av sinnet og føler som om alle nervetrådene lå utenpå. Som nok aldri trodde hun skulle dele disse tankene med noen. Så feil kan man ta! Klem fra Mona

Følg meg! Follow My VisioListMy VisioList

Kategorier

Arkiv

hits