Han var en hjertetyv!

 

Skjønhaug
12. februar 1992

Kjære Håvard...

Skolen i dag var treg som vanlig, men jeg så deg flere ganger i hvert fall! Jeg tror du så etter meg i dag, det så sånn ut når du gikk forbi meg.

I hele dag har jeg stressa med å få selskapet mitt i orden. Det ble kjempevellykka! Jeg håper alle mente det samme som meg. Vi spiste pizza, drakk brus og skravla først. Vi lo og hadde det driitgøy. Så satt vi opp TV`n på rommet mitt, forsynte oss med kaker og sånt og rigga oss til for å se på «Robin Hood - Prince of thieves»! Den var driitbra!!

  

Jeg fikk tårer i øynene og jeg tenkte mye på deg. Jeg elsker deg så himmla høyt! Hvordan skal du komma deg ned vet ikke jeg!! Du og Emil kom ikke i dag, gudskjelov! For da hadde jeg blitt erta ihjel!!!!!

Må sove nå for kl. er 00.15!!

Jeg elsker deg!

Klem, Mona!

 

 

Ingen kommentarer

Skriv en ny kommentar

Cara Commentarius

Cara Commentarius

39, Oslo

Dette kommer til å bli sånn passe deilig pinlig! I nåtiden er jeg en 39 år gammel mamma til verdens beste "Frøken Darius" og samboer til dansken, som er bonusfar til 6-åringen. En moderne familie med andre ord. Ikke noe spesielt med det, vi er sånn passe jugete og rosa på Facebook, ispedd en god dose selvironi og "stygge sannheter" som så mange andre. Men det er ikke det vi skal snakke om her! La meg ta deg med tilbake til den gang jeg var en guttegæærn tenåring med hormoner som kunne fått en hardbarka sjømann til å gå planken. Hold på hatten og stålsett deg for de kommende grimaser som fjeset ditt ufrivillig vil utsette deg for, dette er rått og usensurert. Velkommen inn i hodet til en veldig forelska tolvåring. En EKSTREMT forelska tenåring. Som til tider dykker ned i de mørkeste avkrokene av sinnet og føler som om alle nervetrådene lå utenpå. Som nok aldri trodde hun skulle dele disse tankene med noen. Så feil kan man ta! Klem fra Mona

Følg meg! Follow My VisioListMy VisioList

Kategorier

Arkiv

hits