Marta Iris`s reise til den 14. himmel!

 

Skjønhaug
13. februar 1992

Kjære Håvard...

I dag var skolen like treg som vanlig. Men for Marta Iris var den nok topp. For idag, når jeg og Marta I hadde værte ute en tur, gikk vi opp for å gå inn. Da kom Birger, som er interessert i Marta I, og Tobias, som Marta I er forelska i, opp etter oss.
Birger sa: -Nå har du gjort det, og la Marta Iris ned i bakken.
Jeg spurte for moro skyld om hun skulle være med inn og hun svarte: -Ja, gjerne, men da sa Tobias og tok Marta på hodet: -Nei, hun får ikke lov.
Da sa jeg at jeg gikk inn og Tobias dyttet meg vennlig inn og sa, ja gå inn du! Marta I var i 7. himmel!

 


Dette kunne vært Marta Iris som var forelsket i Tobias som forsøkte å utklassere Birger... Ah... Teenage romance.
 

I friminuttene etter holdt han døren opp for henne og sa: Vær så god! Da fôr hun opp i 14. himmel - minst! Tenk om du kunne gjort no` slikt for meg!

Jeg elsker deg!

Klem/ Mona!

 

 

Ingen kommentarer

Skriv en ny kommentar

Cara Commentarius

Cara Commentarius

39, Oslo

Dette kommer til å bli sånn passe deilig pinlig! I nåtiden er jeg en 39 år gammel mamma til verdens beste "Frøken Darius" og samboer til dansken, som er bonusfar til 6-åringen. En moderne familie med andre ord. Ikke noe spesielt med det, vi er sånn passe jugete og rosa på Facebook, ispedd en god dose selvironi og "stygge sannheter" som så mange andre. Men det er ikke det vi skal snakke om her! La meg ta deg med tilbake til den gang jeg var en guttegæærn tenåring med hormoner som kunne fått en hardbarka sjømann til å gå planken. Hold på hatten og stålsett deg for de kommende grimaser som fjeset ditt ufrivillig vil utsette deg for, dette er rått og usensurert. Velkommen inn i hodet til en veldig forelska tolvåring. En EKSTREMT forelska tenåring. Som til tider dykker ned i de mørkeste avkrokene av sinnet og føler som om alle nervetrådene lå utenpå. Som nok aldri trodde hun skulle dele disse tankene med noen. Så feil kan man ta! Klem fra Mona

Følg meg! Follow My VisioListMy VisioList

Kategorier

Arkiv

hits