Jeg venter og venter...

 

Skjønhaug
14. februar 1992

Kjære Håvard...

I dag var skolen som den pleier. Men når jeg skulle gå hjem sto du like ved. Hmmm... Men Emil har jo sagt at du ikke er interessert i meg, og han vet jo. Skulle ønske han hadde sagt noe annet. Det hadde ikke gjort noenting. 
Vel, Håvard (du), Jan, Emil og Oddleif var på klubben i dag. Buggen stakk visst innom en tur han òg! Da Raymond og Morgan satte på en rolig sang; «Right here waiting» med Richard Marx, tror jeg at Emil erta deg og sa at du skulle by meg opp. Bente og Linn var de eneste som dansa, bortsett fra at Emil dro med seg Jan og tok en "svingom"!!

 


Dette må vel være mitt livs temasang på denne tiden!

 

Jeg elsker deg!
Nå ser det virkelig ut som om du har klippa deg på sidene. Eller har du gredd deg? Bare tulla! Jeg elsker deg akkurat som du er.

Til min store ergrelse slutta klubben kl.10 idag eller 2200 da! Da vi gikk hjemover sa Emil: -Kanskje jeg skulle si noe avslørende i dag óg da? Synd at det var så få folk på klubben i dag`a! Neida, jeg skal ikke si no´mer jeg. Da svarte jeg: Du er snill du Emil! Han sa et eller annet; ja, jeg veit det, eller no` sånt.

Men når vi skulle i Centrumen i dag, og Jan og du gikk foran oss, følte jeg det som om vi fulgte etter dere. Håper ikke du trodde det! Det gjorde jo ingenting da, men allikevel. Nå må jeg sove, for jeg skal på BK i morra!

 

Jeg elsker deg!

 

Klem, Mona!

 

 

Ingen kommentarer

Skriv en ny kommentar

Cara Commentarius

Cara Commentarius

39, Oslo

Dette kommer til å bli sånn passe deilig pinlig! I nåtiden er jeg en 39 år gammel mamma til verdens beste "Frøken Darius" og samboer til dansken, som er bonusfar til 6-åringen. En moderne familie med andre ord. Ikke noe spesielt med det, vi er sånn passe jugete og rosa på Facebook, ispedd en god dose selvironi og "stygge sannheter" som så mange andre. Men det er ikke det vi skal snakke om her! La meg ta deg med tilbake til den gang jeg var en guttegæærn tenåring med hormoner som kunne fått en hardbarka sjømann til å gå planken. Hold på hatten og stålsett deg for de kommende grimaser som fjeset ditt ufrivillig vil utsette deg for, dette er rått og usensurert. Velkommen inn i hodet til en veldig forelska tolvåring. En EKSTREMT forelska tenåring. Som til tider dykker ned i de mørkeste avkrokene av sinnet og føler som om alle nervetrådene lå utenpå. Som nok aldri trodde hun skulle dele disse tankene med noen. Så feil kan man ta! Klem fra Mona

Følg meg! Follow My VisioListMy VisioList

Kategorier

Arkiv

hits