Innbringende helg

 

 

Skjønhaug
15. februar 1992

Kjære Håvard...

Har ikke gjort stort i dag. Var på BK-møte. Vi hadde om lov og rett. Ikke så ille.

Har bare vært inne og daffa i dag. Lurer på om du er på Folkets hus i Askim, eller om du har vært der. Håper ikke det! Jeg er egoist, jeg vet det. Har sett på TV i dag, og nå har jeg sitti og tegna litt.

 


Portretter jeg har tegnet en gang i 92...
 

 

Nå skal jeg legge meg, for klokka er 5 over halv to.

Jeg elsker deg!

Klem, Mona

 


 

 

Skjønhaug
16. februar 1992

Kjære Håvard...

I dag leste jeg ferdig Heksemesteren nr. 4 når jeg våknet.

  

Så sto jeg opp og pynta 2 kaker. Tina kom i 1.30-tida, og etter hvert kom Mari-Louise, Laffen og Henriette, Elin, Borgar og Tim-Egil, Solvor og Jahn.
Nå har jeg 1050 kr. tilsammen. Jeg fikk en søt teddybjørn + 50 kr av Tina og penger av de andre. Etter at "bursda`n" min var ferdig, dvs for meg, når Tina gikk, tegna jeg. 

Jeg har sett "Reisesjekken", "Cosby" og "A different World" i dag. Nå skal jeg legge meg, for jeg er skikkelig trøtt og sliten.

 


Kaos på college var en amerikansk sitcom som gikk på NBC fra 1987 til 1993.
Serien var en spin-off av Cosby med familie og handlet opprinnelig om
Denise Huxtable og hennes liv etter at hun flytter til California for å gå på college.

 


Jeg elsker deg!

Klem, Mona

 

 

Ingen kommentarer

Skriv en ny kommentar

Cara Commentarius

Cara Commentarius

39, Oslo

Dette kommer til å bli sånn passe deilig pinlig! I nåtiden er jeg en 39 år gammel mamma til verdens beste "Frøken Darius" og samboer til dansken, som er bonusfar til 6-åringen. En moderne familie med andre ord. Ikke noe spesielt med det, vi er sånn passe jugete og rosa på Facebook, ispedd en god dose selvironi og "stygge sannheter" som så mange andre. Men det er ikke det vi skal snakke om her! La meg ta deg med tilbake til den gang jeg var en guttegæærn tenåring med hormoner som kunne fått en hardbarka sjømann til å gå planken. Hold på hatten og stålsett deg for de kommende grimaser som fjeset ditt ufrivillig vil utsette deg for, dette er rått og usensurert. Velkommen inn i hodet til en veldig forelska tolvåring. En EKSTREMT forelska tenåring. Som til tider dykker ned i de mørkeste avkrokene av sinnet og føler som om alle nervetrådene lå utenpå. Som nok aldri trodde hun skulle dele disse tankene med noen. Så feil kan man ta! Klem fra Mona

Følg meg! Follow My VisioListMy VisioList

Kategorier

Arkiv

hits