Jeg kan vente hele livet på deg...

 

 

Skjønhaug
17. februar 1992

Kjære Håvard...

I dag gikk du av bussen på buss-torget, og skulle vel antageligvis ned i kiosken og kjøpe godt. Samme hva du gjorde egentlig, så lenge jeg fikk se deg.
I dag hilste jeg på Oddleif, så nå var jeg ikke overlegen. Dere hadde norsk-tentamen i dag dere. Stakkars små! Jeg skal tenkte på deg de andre dagene.

Jeg satt på plassen din i dag! Å, herregud Håvard, bli interessert i meg og vis det snart da! Jeg elsker deg så høyt, jeg orker ikke vente på deg! Eller, på deg kan jeg vente hele livet!

Jeg så deg når du gikk i dag!

Jeg elsker deg.

Klem, Mona

 

 

Ingen kommentarer

Skriv en ny kommentar

Cara Commentarius

Cara Commentarius

39, Oslo

Dette kommer til å bli sånn passe deilig pinlig! I nåtiden er jeg en 39 år gammel mamma til verdens beste "Frøken Darius" og samboer til dansken, som er bonusfar til 6-åringen. En moderne familie med andre ord. Ikke noe spesielt med det, vi er sånn passe jugete og rosa på Facebook, ispedd en god dose selvironi og "stygge sannheter" som så mange andre. Men det er ikke det vi skal snakke om her! La meg ta deg med tilbake til den gang jeg var en guttegæærn tenåring med hormoner som kunne fått en hardbarka sjømann til å gå planken. Hold på hatten og stålsett deg for de kommende grimaser som fjeset ditt ufrivillig vil utsette deg for, dette er rått og usensurert. Velkommen inn i hodet til en veldig forelska tolvåring. En EKSTREMT forelska tenåring. Som til tider dykker ned i de mørkeste avkrokene av sinnet og føler som om alle nervetrådene lå utenpå. Som nok aldri trodde hun skulle dele disse tankene med noen. Så feil kan man ta! Klem fra Mona

Følg meg! Follow My VisioListMy VisioList

Kategorier

Arkiv

hits