Prima ballerina tar av på innbildsk-skalaen!

 

 

Skjønhaug
21. februar 1992

Kjære Håvard...

Idag tror jeg ikke jeg har sett deg i det hele tatt. Men det gikk jo greit, for hadde jeg ikke klart meg èn dag uten deg, hvordan skal det da gå med èn uke? Nei, det går ikke.

Så var det tid for nattåpent. Driiiiiitkuuuult! Emil kom og var der til vi skulle spise. Jeg fikk russebilde av ham og han lovte samtidig at jeg skulle få bilde av deg! Hærlig! Eh... herlig skal det være!
Vel, karnevalet var dritstilig. Jeg var jo en "prima ballerina" da! (Eh!)
 


Neida, det er IKKE mine tær som lider i de tåspiss-skoene der...
 


I dag har jeg virkelig dansa beina av meg. Det var discokonkurranse, og først var det en del med, så ble det bare Taran, Simen og meg igjen. Taran ble mannlig vinner (så rart!!) og jeg ble kvinnelig vinner. Jeg må si sjølv at jeg var ganske flink. USA-sokkene mine er helt ødelagte tror jeg! Får vel prøve å rengjøre dem.

 


Det var et MUST med USA-sokker!

 

I dag har jeg tatt "masse" bilder av Tobias J for Agnes, og av Nils for Tora + Gilbert for Ramona. Men av Håvard? Neida! Bare Emil! (Foreløpig!)

Jeg tror Tobias J har blitt innbildsk og tror jeg er interessert i han, og at han så etter meg i dag tror jeg óg! (Det gjorde Taran óg!)
Men, som vanlig er det bare jeg som er innbildsk!

Nå er det over 1 uke til jeg får se deg igjen!

Jeg elsker deg!

Klem, Mona!

 

 

 

Ingen kommentarer

Skriv en ny kommentar

Cara Commentarius

Cara Commentarius

39, Oslo

Dette kommer til å bli sånn passe deilig pinlig! I nåtiden er jeg en 39 år gammel mamma til verdens beste "Frøken Darius" og samboer til dansken, som er bonusfar til 6-åringen. En moderne familie med andre ord. Ikke noe spesielt med det, vi er sånn passe jugete og rosa på Facebook, ispedd en god dose selvironi og "stygge sannheter" som så mange andre. Men det er ikke det vi skal snakke om her! La meg ta deg med tilbake til den gang jeg var en guttegæærn tenåring med hormoner som kunne fått en hardbarka sjømann til å gå planken. Hold på hatten og stålsett deg for de kommende grimaser som fjeset ditt ufrivillig vil utsette deg for, dette er rått og usensurert. Velkommen inn i hodet til en veldig forelska tolvåring. En EKSTREMT forelska tenåring. Som til tider dykker ned i de mørkeste avkrokene av sinnet og føler som om alle nervetrådene lå utenpå. Som nok aldri trodde hun skulle dele disse tankene med noen. Så feil kan man ta! Klem fra Mona

Følg meg! Follow My VisioListMy VisioList

Kategorier

Arkiv

hits