Vil du være min sjokolade?

 

 

Skjønhaug
24. februar 1992

Kjære Håvard...

I dag har jeg ikke hatt det så drepende som de to foregående dagene. Jeg har spist godt så det virkelig holder denne uka! Kan du ikke bli forelska i meg da, for kanskje sjokoladelysten forsvinner hvis jeg får deg?
(*sjokoladelysten forsvinner ALDRI. Selv om man blir aldri så forelska OG får den man er forelska i. True story. Nåtidskommentar.)

Vel, jeg så på "Vampyr på vift" i dag. Ganske kjedelig. De kunne ha laget den mer spennende.

 


Fra den gang jeg hadde mage til å tåle skrekk...elige filmer!
 

 

Men i dag, da jeg satt meg for å høre på Top 25, og for å skrive brev, da kom Silje. Ikke at det gjorde noe, for da fikk jeg sjansen til å gå ut litt. Vi møtte Line og ble ståendes og prate. Hun sa at du, Emil og Jan hadde vært i hallen, og at dere antagelig hadde reist. Da jeg og Silje gikk opp, var dere forsvunnet! Merkelig, eller hur?

Jeg elsker deg!

Klem, Mona!

 

 

 

Ingen kommentarer

Skriv en ny kommentar

Cara Commentarius

Cara Commentarius

39, Oslo

Dette kommer til å bli sånn passe deilig pinlig! I nåtiden er jeg en 39 år gammel mamma til verdens beste "Frøken Darius" og samboer til dansken, som er bonusfar til 6-åringen. En moderne familie med andre ord. Ikke noe spesielt med det, vi er sånn passe jugete og rosa på Facebook, ispedd en god dose selvironi og "stygge sannheter" som så mange andre. Men det er ikke det vi skal snakke om her! La meg ta deg med tilbake til den gang jeg var en guttegæærn tenåring med hormoner som kunne fått en hardbarka sjømann til å gå planken. Hold på hatten og stålsett deg for de kommende grimaser som fjeset ditt ufrivillig vil utsette deg for, dette er rått og usensurert. Velkommen inn i hodet til en veldig forelska tolvåring. En EKSTREMT forelska tenåring. Som til tider dykker ned i de mørkeste avkrokene av sinnet og føler som om alle nervetrådene lå utenpå. Som nok aldri trodde hun skulle dele disse tankene med noen. Så feil kan man ta! Klem fra Mona

Følg meg! Follow My VisioListMy VisioList

Kategorier

Arkiv

hits