Den vinrøde snekkerbuksa!

 

 

Skjønhaug
26. februar 1992

Kjære Håvard...

I dag venta jeg ganske lenge på Silje, helt til det ringte på døra. Og der stod: Tina! Lenge siden! Vi vela litt, dikta, løste runeoppgave osv. Så reiste vil til Mysen. Jeg kjøpte bare en bukse, snekkerbukse. Den er vinrød med svart på. Stilig! Tilbud 50% = 249 kr! Ikke dårlig.

 Naboen var ivrig fotograf når jeg beveget meg utendørs og gjorde konstruktive ting!

 

 

Så på "Storstadsliv" på kanal 1 hos Marte, etterpå så vi på "Love at first sight" og "Totally hidden video". Kjempeartig! Så kom Silje og vi gikk ned og babla!

Skal vel sova snart!

Jeg elsker deg!

Klem Mona B.

 

 

Ingen kommentarer

Skriv en ny kommentar

Cara Commentarius

Cara Commentarius

39, Oslo

Dette kommer til å bli sånn passe deilig pinlig! I nåtiden er jeg en 39 år gammel mamma til verdens beste "Frøken Darius" og samboer til dansken, som er bonusfar til 6-åringen. En moderne familie med andre ord. Ikke noe spesielt med det, vi er sånn passe jugete og rosa på Facebook, ispedd en god dose selvironi og "stygge sannheter" som så mange andre. Men det er ikke det vi skal snakke om her! La meg ta deg med tilbake til den gang jeg var en guttegæærn tenåring med hormoner som kunne fått en hardbarka sjømann til å gå planken. Hold på hatten og stålsett deg for de kommende grimaser som fjeset ditt ufrivillig vil utsette deg for, dette er rått og usensurert. Velkommen inn i hodet til en veldig forelska tolvåring. En EKSTREMT forelska tenåring. Som til tider dykker ned i de mørkeste avkrokene av sinnet og føler som om alle nervetrådene lå utenpå. Som nok aldri trodde hun skulle dele disse tankene med noen. Så feil kan man ta! Klem fra Mona

Følg meg! Follow My VisioListMy VisioList

Kategorier

Arkiv

hits