He was only 16...

 

 

Skjønhaug 
28. februar 1992

Kjære bursdagsbarn Håvard...

Gratulerer med den store 16-års dagen! Håper du likte kortet og at du fikk mye fint.

 


Nr 6 på VG-lista Topp 20 uke 9 1992
 

Jeg har hatt det sånn passe bra i dag, men jeg er litt lei av Mølle. (?)
Jeg har spilt Mario Bros. 3 hos Marte i dag.

Leia beit Cornelie i dag. Hun sleit seg nemlig løs. Hun ødela jakka til Tobias H.

Men nå ska eg lesa og så sova!

Jeg elsker deg!

Klem, suss og nuss, 

Mona B 

 

 

2 kommentarer

Linda i Larkollen

09.06.2016 kl.09:01

Så bra bloggen din er blitt! Liker undertittelen og bildene. Smells like teen spirit! jeg var på klassetur til Bremen da Cobain døde. Vi fikk tilsnakk av hotellet fordi noen av oss jentene hylte og gråt for høyt.

Mona Korsell Bønke

09.06.2016 kl.21:38

Linda i Larkollen: Hei Linda! Takk for sist - og tusen takk for hyggelig kommentar! Cobains død var en tragedie for mange av oss ja! La oss håpe han nådde Nirvana! ;)

Skriv en ny kommentar

Mona Korsell Bønke

Mona Korsell Bønke

39, Oslo

Cara Commentarius betyr noe så enkelt som Kjære Dagbok. På Latin. Jada. Neidaså. Dette kommer til å bli sånn passe deilig pinlig! I nåtiden er jeg en 39 år gammel mamma til verdens beste "Frøken Darius" og samboer til dansken, som er bonusfar til 6-åringen. En moderne familie med andre ord. Ikke noe spesielt med det, vi er sånn passe jugete og rosa på Facebook, ispedd en god dose selvironi og "stygge sannheter" som så mange andre. Men det er ikke det vi skal snakke om her! La meg ta deg med tilbake til den gang jeg var en guttegæærn tenåring med hormoner som kunne fått en hardbarka sjømann til å gå planken. Hold på hatten og stålsett deg for de kommende grimaser som fjeset ditt ufrivillig vil utsette deg for, dette er rått og usensurert. Velkommen inn i hodet til en veldig forelska tolvåring. En EKSTREMT forelska tenåring. Som til tider dykker ned i de mørkeste avkrokene av sinnet og føler som om alle nervetrådene lå utenpå. Som nok aldri trodde hun skulle dele disse tankene med noen. Så feil kan man ta! Klem fra Mona

Følg meg! Follow My VisioListMy VisioList

Kategorier

Arkiv

hits