Skuddårsmotet som sviktet

 

 

Skjønhaug
29. februar 1992

Kjære Håvard...

I dag skulle jeg gjerne ha spurt om du ville bli sammen med meg. Det er jo skuddårsdag og alle greier!

Jeg og Marte og Silje passa ungene til Tim og Lula i dag. Eller kveld da. Det var Mina, Sigurd og Morten. Du kan tro at jeg ble glad i Morten. Han likte visst meg òg. Mina sa at han vanligvis ikke pleider å sette seg hos fremmede. Men vi ble fort "venner" vi. 

En viss Odd T hadde ringt til Tim hele uka og han ringte i dag og. Jeg svarte og jeg sa: Nei, jeg mener, først sa han: Hei, det er Odd! Og da sa jeg: Da har du ringt feil. Tålig teit å si da! Neivel! Men vi hadde det gøy hele kvelden, og vi fikk pizza bestilt fra Slitu, brus og masse godterier! Utrolig at jeg fortsatt har en slags form på kroppen!!!

Vi så på "Dream Machine" på video. Der var Corey Haim med, og han e`rkke støgg!! Men du er mye bedre!! 

  

Når jeg og Silje gikk hjem, var Silje kjemperedd, mens selv vet jeg ikke. Jeg tror ikke jeg var noe redd!!

Jeg elsker deg.

Klem, Mona B

 

 

Ingen kommentarer

Skriv en ny kommentar

Mona Korsell Bønke

Mona Korsell Bønke

39, Oslo

Cara Commentarius betyr noe så enkelt som Kjære Dagbok. På Latin. Jada. Neidaså. Dette kommer til å bli sånn passe deilig pinlig! I nåtiden er jeg en 39 år gammel mamma til verdens beste "Frøken Darius" og samboer til dansken, som er bonusfar til 6-åringen. En moderne familie med andre ord. Ikke noe spesielt med det, vi er sånn passe jugete og rosa på Facebook, ispedd en god dose selvironi og "stygge sannheter" som så mange andre. Men det er ikke det vi skal snakke om her! La meg ta deg med tilbake til den gang jeg var en guttegæærn tenåring med hormoner som kunne fått en hardbarka sjømann til å gå planken. Hold på hatten og stålsett deg for de kommende grimaser som fjeset ditt ufrivillig vil utsette deg for, dette er rått og usensurert. Velkommen inn i hodet til en veldig forelska tolvåring. En EKSTREMT forelska tenåring. Som til tider dykker ned i de mørkeste avkrokene av sinnet og føler som om alle nervetrådene lå utenpå. Som nok aldri trodde hun skulle dele disse tankene med noen. Så feil kan man ta! Klem fra Mona

Følg meg! Follow My VisioListMy VisioList

Kategorier

Arkiv

hits