Vi gikk rundt kirka óg!

 

Skjønhaug
6. mars 1992


Kjære Håvard...

Til tross for Emils advarsel var du på skolen. Da ble jeg glad!

Jeg er jævla trøtt!

Har lest boken "Funhouse" i dag. Fin!

 


Skremmende lektyre på sengekanten
 

Må sova. Jeg elsker deg!

Klem Mona B

 

 


 

 

Skjønhaug 
7. mars 1992


Kjære Håvard...

I dag vekka Mads meg kl. 09, og da blei jeg mektig irritert, for jeg skulle på kon`fen kl. 01, nei, jeg mener 13.00. Dessuten drømte jeg òg!

  

Har kjeda meg stort sett i hele dag. Skrevet brev óg. Bente, Marte, Linn og Silje kom og spurte om jeg skulle være med på nattcafè, og da ble jeg med dit i steden for å se på L.A. Vel, vel. 
Vi gikk rundt kirka óg!

Skal sova.

Jeg elsker deg!

Klem, Mona B

 


 


Skjønhaug
8. mars 1992  KVINNEDAGEN


Kjære Håvard...


Gratulerer med dagen, Nora! Endelig 15 år du óg!

I dag har jeg berre daffa, men jeg våkna tidlig, i 09-tida! Tina var her. I morgen får jeg vite hvem som vant Freia/Icelandair konkurransen. Gruer meg, for jeg har aldri flaks i sånt! Men det gjenstår å se. 

Håper du er på skolen i morgen.

Jeg elsker deg!

Klem Mona B

 

 

Ingen kommentarer

Skriv en ny kommentar

Mona Korsell Bønke

Mona Korsell Bønke

39, Oslo

Cara Commentarius betyr noe så enkelt som Kjære Dagbok. På Latin. Jada. Neidaså. Dette kommer til å bli sånn passe deilig pinlig! I nåtiden er jeg en 39 år gammel mamma til verdens beste "Frøken Darius" og samboer til dansken, som er bonusfar til 6-åringen. En moderne familie med andre ord. Ikke noe spesielt med det, vi er sånn passe jugete og rosa på Facebook, ispedd en god dose selvironi og "stygge sannheter" som så mange andre. Men det er ikke det vi skal snakke om her! La meg ta deg med tilbake til den gang jeg var en guttegæærn tenåring med hormoner som kunne fått en hardbarka sjømann til å gå planken. Hold på hatten og stålsett deg for de kommende grimaser som fjeset ditt ufrivillig vil utsette deg for, dette er rått og usensurert. Velkommen inn i hodet til en veldig forelska tolvåring. En EKSTREMT forelska tenåring. Som til tider dykker ned i de mørkeste avkrokene av sinnet og føler som om alle nervetrådene lå utenpå. Som nok aldri trodde hun skulle dele disse tankene med noen. Så feil kan man ta! Klem fra Mona

Følg meg! Follow My VisioListMy VisioList

Kategorier

Arkiv

hits