Alle de kjekke gutta!

 

Skjønhaug
17. mars 1992


Kjære Håvard...


I dag har jeg gått hjem fra skolen i de to siste timene pga ryggen. Fikk mensen og da fikk jeg helt utrolig vondt i ryggen.
Så deg to ganger rett før jeg gikk hjem da! Men du var ikke på klubben. Why?
Jeg har meldt meg på til Onsøyturen. 

Jeg elsker deg, elsker du meg?

Klem, Mona B.

 


 

 

Skjønhaug
18. mars 1992


Kjære Håvard...


I dag har jeg ikke gjort no`spesielt. Var litt sammen Silje idag. Prøvde klærne til konfen min for tante Elin som er her fra i dag til i morgen. Så "Bullen" og "Storstadsliv" hos Marte.


Dessverre kan man ikke se dette utenfor Sverige pga rettighetsopphav.
 

Jeg elsker deg, og du må komme i morgen!

Klem, Mona B!

 


 

 

Skjønhaug
19. mars 1992


Kjære Håvard...


Møtte Jan Even når vi gikk til skolen i dag! Han er søt, men du er deiligere! Samma om du vil eller ikke!

Vel, så deg på skolen i dag, før... matteprøven. I nesten 3 skoletimer slet jeg "assen" av meg, men til og med midt inni`n fikk jeg se deg når du gikk fra hallen. Lurer på hva jeg får i karakter!!

Ble med Silje jeg, etter skolen, var bare hjemom med sekken og for å spise. Var hos Silje til 17.30. Vi så på "She´s in the army now".
 


Jeg ble ikke mer militant av å se denne!
 

Så gikk jeg hjem og spiste og så gikk jeg ned igjen. Da spiste Silje, så gikk vi ut, prata med Nora, møtte Birger, prata en stund, så kom Linn, Jon Arne, Malene, Tobias Johnsen og Gilbert. Så gikk jeg og Silje (etter at alle de andre hadde gått) opp til hallen, men ikke inn. Vi gikk ned og hjem. Agnes og Runa skulle vært med oss tenker jeg! 

Jeg elsker deg!

Sees i morgen håper jeg!

Klem, Mona B!

 

 

Ingen kommentarer

Skriv en ny kommentar

Mona Korsell Bønke

Mona Korsell Bønke

39, Oslo

Cara Commentarius betyr noe så enkelt som Kjære Dagbok. På Latin. Jada. Neidaså. Dette kommer til å bli sånn passe deilig pinlig! I nåtiden er jeg en 39 år gammel mamma til verdens beste "Frøken Darius" og samboer til dansken, som er bonusfar til 6-åringen. En moderne familie med andre ord. Ikke noe spesielt med det, vi er sånn passe jugete og rosa på Facebook, ispedd en god dose selvironi og "stygge sannheter" som så mange andre. Men det er ikke det vi skal snakke om her! La meg ta deg med tilbake til den gang jeg var en guttegæærn tenåring med hormoner som kunne fått en hardbarka sjømann til å gå planken. Hold på hatten og stålsett deg for de kommende grimaser som fjeset ditt ufrivillig vil utsette deg for, dette er rått og usensurert. Velkommen inn i hodet til en veldig forelska tolvåring. En EKSTREMT forelska tenåring. Som til tider dykker ned i de mørkeste avkrokene av sinnet og føler som om alle nervetrådene lå utenpå. Som nok aldri trodde hun skulle dele disse tankene med noen. Så feil kan man ta! Klem fra Mona

Følg meg! Follow My VisioListMy VisioList

Kategorier

Arkiv

hits