Hvis du gifter deg med hu som bor der...

 

Skjønhaug
20. mars 1992


Kjære Håvard...

I dag hadde vi 4-timers norskstil. Jeg tror min ble på 5 og en 1/2 A4 sider. 

Det var meningen at vi skulle til Onsøy i dag, men det ble ikke noe av, og det ble vanlig klubb. Det var en tragledie! Du var ikke der, selvfølgelig, men Emil kom. Etter hvert. Han var litt pussa, men ikke full. Jeg spurte om han skulle være med og danse, og han sa... ja! Jeg dansa med Emil, og det var egentlig herlig! Men tenk å få danse med deg i steden`a?! 
Etter at jeg og Emil dansa til en og en halv "I do it for you", dansa Silje fire sanger sammenhengenede med han, og de "klenga".

Hadde det faktisk gøy.

Da vi gikk hjem fortalte Emil at nå lå du og sov i din Jack Daniels-shorts og Jans Metallica t-skjorte.

Da vi kom til Haga, sa Emil:
-En gang jeg og Håvard dro til Mysen, for det gjorde vi, så sa jeg til Håvard:
-Hvis du gifter deg med hu som bor der, må du male hele det gjerdet.
Du svarte visst:
-Ikke faen om jeg skal male det gjerdet!"

Det er bedre enn at du hadde sagt:
-Ikke faen om jeg skal gifte meg med hu der!

Noe jeg tror du sa fremfor det med gjerdet. Men sier Emil det så...!

Jeg elsker deg!

Klem, Mona B

 

 

Ingen kommentarer

Skriv en ny kommentar

Mona Korsell Bønke

Mona Korsell Bønke

39, Oslo

Cara Commentarius betyr noe så enkelt som Kjære Dagbok. På Latin. Jada. Neidaså. Dette kommer til å bli sånn passe deilig pinlig! I nåtiden er jeg en 39 år gammel mamma til verdens beste "Frøken Darius" og samboer til dansken, som er bonusfar til 6-åringen. En moderne familie med andre ord. Ikke noe spesielt med det, vi er sånn passe jugete og rosa på Facebook, ispedd en god dose selvironi og "stygge sannheter" som så mange andre. Men det er ikke det vi skal snakke om her! La meg ta deg med tilbake til den gang jeg var en guttegæærn tenåring med hormoner som kunne fått en hardbarka sjømann til å gå planken. Hold på hatten og stålsett deg for de kommende grimaser som fjeset ditt ufrivillig vil utsette deg for, dette er rått og usensurert. Velkommen inn i hodet til en veldig forelska tolvåring. En EKSTREMT forelska tenåring. Som til tider dykker ned i de mørkeste avkrokene av sinnet og føler som om alle nervetrådene lå utenpå. Som nok aldri trodde hun skulle dele disse tankene med noen. Så feil kan man ta! Klem fra Mona

Følg meg! Follow My VisioListMy VisioList

Kategorier

Arkiv

hits