Det er min eneste sjanse!

 

 

Skjønhaug
22. mars 1992


Kjære Håvard...

I dag har jeg vært i bursdag hos Tina, og jeg kjeda meg litt. Tina hadde vært tidlig oppe og skulle ut et ærend kl. 07.30, og da hadde du og Buggen stått nede ved "Trim og Trivsel" og haika. Skulle ønske det var jeg som møtte dere!

Jeg elsker deg Håvard!

Klem, Mona B.

 


 

 

Skjønhaug
23. mars 1992


Kjære Håvard...


I dag hilste jeg på deg en gang. Å, som jeg elsker deg! Bare jeg ser deg skjelver jeg i knæra!

Håper du kommer på klubben til freda`n da! Jeg skal i hvert fall dit. 
I morgen skal jeg ikke være så flau som i dag! 

Jeg eeeeelsker deg!

Klem, Mona.

 

 


 

Skjønhaug
24. mars 1992

Kjære Håvard...

Er du virkelig så lei meg som Aagot får det til å virke?? Da skal i hvert fall ikke jeg plage deg mer! I alle fall synes jeg at jeg kan bli interessert i "Bob-Kåre" isteden!
Men jeg er så utrolig glad i deg! Hvorfor akkurat deg? Aner virkelig ikke!!! Jeg bare må bli bedre kjent med deg!! Det er min eneste sjanse.

Du var ikke på klubben i dag som vanlig! 

Jeg elsker deg virkelig sååå høyt!!!

Klem, Mona B.

 Et lite dykk i arkivet fra denne dagen i 92 ga følgende resultat:


Dette var nok noe mamma og mormor så på, i allefall ut fra publikum å dømme!
 

 

 

Ingen kommentarer

Skriv en ny kommentar

Mona Korsell Bønke

Mona Korsell Bønke

39, Oslo

Cara Commentarius betyr noe så enkelt som Kjære Dagbok. På Latin. Jada. Neidaså. Dette kommer til å bli sånn passe deilig pinlig! I nåtiden er jeg en 39 år gammel mamma til verdens beste "Frøken Darius" og samboer til dansken, som er bonusfar til 6-åringen. En moderne familie med andre ord. Ikke noe spesielt med det, vi er sånn passe jugete og rosa på Facebook, ispedd en god dose selvironi og "stygge sannheter" som så mange andre. Men det er ikke det vi skal snakke om her! La meg ta deg med tilbake til den gang jeg var en guttegæærn tenåring med hormoner som kunne fått en hardbarka sjømann til å gå planken. Hold på hatten og stålsett deg for de kommende grimaser som fjeset ditt ufrivillig vil utsette deg for, dette er rått og usensurert. Velkommen inn i hodet til en veldig forelska tolvåring. En EKSTREMT forelska tenåring. Som til tider dykker ned i de mørkeste avkrokene av sinnet og føler som om alle nervetrådene lå utenpå. Som nok aldri trodde hun skulle dele disse tankene med noen. Så feil kan man ta! Klem fra Mona

Følg meg! Follow My VisioListMy VisioList

Kategorier

Arkiv

hits