Han sa det var dama til Håvard og ei til!

 


Skjønhaug
28. mars 1992


Kjære Håvard...


I dag har jeg først vært i hallen sammen med Silje og Bente, så ble jeg med Bente hjem og prøvde å overtale foreldrene hennes til å la a få dra ut til Dengsta`n. Men hu fikk ikke lov, for fader`n hennes var så redd for at hu skulle bli på tjukken!! Jeg sa det til Dengsta`n, og det var dumt, for han sier det nok til Bente. 

Klokken 5 (17.00) dro jeg og Aagot til Båstad. Først gikk vi til Emil. Han sto i dusjen, men kom ut etter en stund. Han hadde sagt til mora si at det var dama til Håvard og ei til!! Flau!!

Vi gikk opp til Dengsta`n.
Kl ca 19 eller 19.30 kom du! Du hadde visst sitti oppe hos Alex Aarderud og drikki, så når du kom var du... nei, forresten, du hadde jo ikke drikki så mye du. Du begynte på festen du. Henny Holsen kom, og du, hu og no`n til diskurterte om du var fin med langt eller kort hår.

Da plutselig så du på meg og sa:

-Mona, ikke sant jeg er fin med langt hår?
Jo, svarte jo jeg, for det syns jeg!

Men du så paff jeg blei når du sa no til meg! 

Fy, som du røyka! Fy, fy!! 
Jeg drakk ingenting, smakte ikke no` engang!  

Stakkars Sten Auresen! Han blei visst jula opp! Han som er så snill og god!!

I morgen skal jeg vel avlegge full rapport til Silje!

Jeg elsker deg!

Klem, Mona!

 

 

 

2 kommentarer

Den Rutete Skjorta

01.07.2016 kl.23:03

Takk for at du deler dette med oss :) Moro å lese :) Ha en fin kveld :)

Mona Korsell Bønke

01.07.2016 kl.23:15

Den Rutete Skjorta: Takk for at du lar deg more! Ingenting gjør meg gladere! =D Ha en flott kveld selv!

Skriv en ny kommentar

Mona Korsell Bønke

Mona Korsell Bønke

39, Oslo

Cara Commentarius betyr noe så enkelt som Kjære Dagbok. På Latin. Jada. Neidaså. Dette kommer til å bli sånn passe deilig pinlig! I nåtiden er jeg en 39 år gammel mamma til verdens beste "Frøken Darius" og samboer til dansken, som er bonusfar til 6-åringen. En moderne familie med andre ord. Ikke noe spesielt med det, vi er sånn passe jugete og rosa på Facebook, ispedd en god dose selvironi og "stygge sannheter" som så mange andre. Men det er ikke det vi skal snakke om her! La meg ta deg med tilbake til den gang jeg var en guttegæærn tenåring med hormoner som kunne fått en hardbarka sjømann til å gå planken. Hold på hatten og stålsett deg for de kommende grimaser som fjeset ditt ufrivillig vil utsette deg for, dette er rått og usensurert. Velkommen inn i hodet til en veldig forelska tolvåring. En EKSTREMT forelska tenåring. Som til tider dykker ned i de mørkeste avkrokene av sinnet og føler som om alle nervetrådene lå utenpå. Som nok aldri trodde hun skulle dele disse tankene med noen. Så feil kan man ta! Klem fra Mona

Følg meg! Follow My VisioListMy VisioList

Kategorier

Arkiv

hits