Jeg lovte jo Emil å ikke si noe...

 

 

Skjønhaug
29. mars 1992


Kjære Håvard...


I dag sov jeg ikke lenge til å ha vært sent oppe. Bare til 9-tida! 
Har vært sammen med Silje i dag. Jeg har sagt det jeg følte jeg kunne si. Jeg lovte jo Emil å ikke si noe om Henny til Silje.
Vel, håper du kommer på skolen i morgen da!

Jeg elsker deg.

Klem, Mona!

 


 


Skjønhaug
30. mars 1992


Kjære Håvard...


I dag kom Emil på u-skolen for han var fyllesjuk etter lørda`n!

Du og Emil gikk rundt alle mulige steder og like forbaska trava jeg og Silje etter. Madelene så at vi fulgte etter dem, så det gjorde sikkert mange andre òg! Flaut. Dere merka det vel dere også!

I dag var Emil på Skjønhaug, for han spiller fotball, og når han var ferdig nede på grusbanen gikk han opp i hallen og skiftet. Jeg og Silje, Alma Beate og Jill satt og prata da Jill ropte på Emil. Han kom inn, og Silje ble helt stille. (Han rota jo med Silje tidlig på lørda`s morgen). Dem sa ikke hei engang til hverandre. Men når Jill hadde gått, gikk praten lettere. Vi satt oss på Centrumsgrillen og prata. Da mimra jeg og Emil om festen til Dengsta`n. Da kom det fram at du hadde "rømt" fra Aagot. Men ikke hvorfor! Jeg ble dødelig nysgjerrig. Håper Emil forteller detta til meg!

Jeg elsker deg!

Klem, Mona!

 

  

Ingen kommentarer

Skriv en ny kommentar

Mona Korsell Bønke

Mona Korsell Bønke

39, Oslo

Cara Commentarius betyr noe så enkelt som Kjære Dagbok. På Latin. Jada. Neidaså. Dette kommer til å bli sånn passe deilig pinlig! I nåtiden er jeg en 39 år gammel mamma til verdens beste "Frøken Darius" og samboer til dansken, som er bonusfar til 6-åringen. En moderne familie med andre ord. Ikke noe spesielt med det, vi er sånn passe jugete og rosa på Facebook, ispedd en god dose selvironi og "stygge sannheter" som så mange andre. Men det er ikke det vi skal snakke om her! La meg ta deg med tilbake til den gang jeg var en guttegæærn tenåring med hormoner som kunne fått en hardbarka sjømann til å gå planken. Hold på hatten og stålsett deg for de kommende grimaser som fjeset ditt ufrivillig vil utsette deg for, dette er rått og usensurert. Velkommen inn i hodet til en veldig forelska tolvåring. En EKSTREMT forelska tenåring. Som til tider dykker ned i de mørkeste avkrokene av sinnet og føler som om alle nervetrådene lå utenpå. Som nok aldri trodde hun skulle dele disse tankene med noen. Så feil kan man ta! Klem fra Mona

Følg meg! Follow My VisioListMy VisioList

Kategorier

Arkiv

hits