I spy with my little eye...

 

 

Skjønhaug
31. mars 1992


Kjære Håvard...

I dag så jeg deg ganske grundig før dere hadde 4 timers prøve. Du hilste da du gikk inn i klasserommet vårt i dag! Jeg strålte nesten resten av dagen!

Var på klubben i dag, men det var SELVFØLGELIG IKKE DU! Kunne jeg ha sagt på en mils forhånd! (Eh... saklig sagt, jeg mener skrevet!)

Jeg eeeeeeeeelskeeeeeer deg!

Kleeeeeeeeem Mona!

(Ps. Emil var på u-skolen i dag òg!)

 


 

Skjønhaug
1. april 1992


Kjære Håvard...


I dag har jeg sett deg ganske lite, men du gikk i alle fall foran meg hjem, sånn at jeg kunne se deg helt til Gunders.


Gunders Matkjøp
 

Hva gjorde du og Kris-Robert nede ved Tema? Dere stoppa og telte no` penger eller no` sånt! Kris-Robert gikk inn på Centrum`en mens du gikk videre og stoppa ved Gunders.
Silje sa høyt: -Hallo! Du svarte hei, og jeg omtrent hviska hei.
Silje ble irritert over at jeg ikke sa det høyt. Silje sovna hos meg i 7- tiden i dag og jeg lot`a sove til halv 9 tiden! (Det vil si fra 19-20.30)
Gikk en tur i hallen, men der var ikke Emil eller du.

Jeg elsker deg. 

Klem Mona

 

 


 

 

Skjønhaug 
2. april 1992


Kjære Håvard...

I dag snødde det - igjen. Å, jeg blir så sint! (FREEES!)
Henta brillene mine i dag. Er litt uvant enda, men det går forhåpentligvis over snart. Håper du er på skolen i morgen, og at du ikke ler deg ihjel.

Var på teater og håndballkamp i dag. Teateret var dritfint, og så fine som kulissene var!

Håndballkampen var også fin, og på Vestli IL var nr. 9, Vegard et eller annet, driiiitkjekk. Han var på en prikk lik Tom Cruise i øynene, men hadde rett nese og lyst, litt lengre hår. Kanskje jeg skulle slå meg ned på å bli interessert i ham, deg har jeg jo null sjans hos! Unfortunately!
 


Øyne som Tom Cruise og litt lenger lyst hår? Anyone?
 

Nå må jeg lese til geografiprøven i morgen. 

Elsker deg fortsatt, tross alt!

Klem, Mona!

 

 

Ingen kommentarer

Skriv en ny kommentar

Mona Korsell Bønke

Mona Korsell Bønke

39, Oslo

Cara Commentarius betyr noe så enkelt som Kjære Dagbok. På Latin. Jada. Neidaså. Dette kommer til å bli sånn passe deilig pinlig! I nåtiden er jeg en 39 år gammel mamma til verdens beste "Frøken Darius" og samboer til dansken, som er bonusfar til 6-åringen. En moderne familie med andre ord. Ikke noe spesielt med det, vi er sånn passe jugete og rosa på Facebook, ispedd en god dose selvironi og "stygge sannheter" som så mange andre. Men det er ikke det vi skal snakke om her! La meg ta deg med tilbake til den gang jeg var en guttegæærn tenåring med hormoner som kunne fått en hardbarka sjømann til å gå planken. Hold på hatten og stålsett deg for de kommende grimaser som fjeset ditt ufrivillig vil utsette deg for, dette er rått og usensurert. Velkommen inn i hodet til en veldig forelska tolvåring. En EKSTREMT forelska tenåring. Som til tider dykker ned i de mørkeste avkrokene av sinnet og føler som om alle nervetrådene lå utenpå. Som nok aldri trodde hun skulle dele disse tankene med noen. Så feil kan man ta! Klem fra Mona

Følg meg! Follow My VisioListMy VisioList

Kategorier

Arkiv

hits