...så får jeg sjokk nr. 2!

 

 

Skjønhaug
4. april 1992


Kjære Håvard...

I dag har jeg sovet, vært på konfirmasjonsmøte, sovet og vært på nattcafé i en eller en halv time. De andre gikk bort til Raymond, men jeg gadd ikke, for jeg tror ikke at du er på Skjønhaug. Nå tror jeg at jeg skal sove. -Igjen!
Har tegna ferdig tegningen av deg, men det er noe som ikke stemmer. 
  

Jeg elsker deg.

Klem, Mona

 

 


 

 

Skjønhaug
5. april 1992


Kjære Håvard...

I dag sov jeg ikke særlig lenge. Silje ringte og spurte om jeg skulle være med på NM i turn i hallen . (Se på selvfølgelig).
Hun gav meg sjokk nr. 1 denne dagen ved å fortelle at hu er sammen Raymond.
Bente og Silje kommer opp og jeg får sjokk nr. 2. Bente er sammen med Roland. Ja, ja... 
Etter at jeg og Linn hadde gått fra Silje, Raymond, Bente og Roland gikk de ut og da kom Emil, Jan og ....du! Hit til Trøgstad. Dere hadde haika, så fikk Emil se at han var for sein ute til å fange Silje, og dere dro ganske raskt igjen. Dere kunne jo ha kommet til meg da! I hvert fall du! 

Jeg elsker deg!

Klem, Mona B.

 


 

 

Skjønhaug
6. april 1992


Kjære Håvard...

I dag tabba jeg meg ut! Jeg gikk for å kopiere noe og da kom du fra badinga! Jeg hilste ikke en gang, så ikke i din retning heller! Tabbe nr. 2 i dag: Jeg lovte Agnes å ta godt vare på bildet av Tobias J, også klarer jeg å ripe i det med en gang.
Tegningen ligna ikke, så jeg tegner en ny. Jeg må spørre Tobias om jeg kan få et bilde slik at Nora kan få det, og jeg det ødelagte. Det er originalt Nora sitt skjønner du! Silje er visst interessert i Emil ennå tror jeg.

Jeg elsker i hvert fall deg!

Klem, Mona B

 

 

 

Ingen kommentarer

Skriv en ny kommentar

Mona Korsell Bønke

Mona Korsell Bønke

39, Oslo

Cara Commentarius betyr noe så enkelt som Kjære Dagbok. På Latin. Jada. Neidaså. Dette kommer til å bli sånn passe deilig pinlig! I nåtiden er jeg en 39 år gammel mamma til verdens beste "Frøken Darius" og samboer til dansken, som er bonusfar til 6-åringen. En moderne familie med andre ord. Ikke noe spesielt med det, vi er sånn passe jugete og rosa på Facebook, ispedd en god dose selvironi og "stygge sannheter" som så mange andre. Men det er ikke det vi skal snakke om her! La meg ta deg med tilbake til den gang jeg var en guttegæærn tenåring med hormoner som kunne fått en hardbarka sjømann til å gå planken. Hold på hatten og stålsett deg for de kommende grimaser som fjeset ditt ufrivillig vil utsette deg for, dette er rått og usensurert. Velkommen inn i hodet til en veldig forelska tolvåring. En EKSTREMT forelska tenåring. Som til tider dykker ned i de mørkeste avkrokene av sinnet og føler som om alle nervetrådene lå utenpå. Som nok aldri trodde hun skulle dele disse tankene med noen. Så feil kan man ta! Klem fra Mona

Følg meg! Follow My VisioListMy VisioList

Kategorier

Arkiv

hits