GJESTEBLOGGER: "Kona til"

 

 

For flere kleine, pinlige, hysteriske, kjedelige, dagligdagse og høytsvevende følelsesladede øyeblikk, følg meg på FACEBOOK!

 

Endelig har det skjedd! Det har begynt i det stille, og nå håper jeg snart det blir en farsott! For det er ikke til å stikke under en stol at jeg personlig synes det ligger stor underholdningsverdi i det å gjenoppdage tenåringsårene.

Lykken var derfor enormt stor da jeg oppdaget at en av mine favorittbloggere, Kona til, hadde rotet frem gamle minner fra loftet!

 


Bildet er lånt fra bloggen til Christina
 


Det hele begynte i dette innlegget her. Så var liksom katta ute av sekken, og trangen til å lese mer om fortiden var vekket til live. Litt sporadiske dagboknotater til å begynne med - og så stillhet - inntil hun i likhet med meg måtte dokumentere at Kong Olav døde i januar 1991. At vi begge egentlig var mer oppslukt av vårt eget univers, der Christina kom med gladnyheten; "Julie og Anette og Jeanette har vært med meg hjem fra skolen", og jeg først måtte meddele at "Ramona hadde slått opp med B.I.T." skal du ikke holde mot oss. Vi var henholdsvis 9 og 14 år gamle! 

Her kommer et eksklusivt utdrag fra dagboka til Christina fra den gang hun var 14 år:


"23.september 1996

Det er kanskje ikke så merkelig, men jeg elsker fortsatt OP. Kristine vet det nå, jeg har sagt det, de er jo tremenninger.. Hun har tatt spiritisme, og spurt om meg og OP. Vi kommer i følge "maktene" til å bli sammen! Therese skal si til ham på bussen at jeg  prate med ham. PL er forresten interessert i meg. Han åpner dører for meg, sier hei og vinker hele tida. (PLAGE)
Christian i 9'ende glaner på meg hele tida. Det har jeg merka. OP er den eneste for meg. MISS AND LOVE YOU.."

Så ble det helt tyst fra den unge skribenten. før hun klinket til med følgende:

"1. november 1996

Det med Christian var visst bare innbilling. PL derimot var ikke innbilling. I høstferien var han her 3 ganger på 5 dager. Da var han nervøs, men han måtte komme, sa han. Den andre dagen sa han: "Tru'ru jeg kan få sjangs på'ræ?"
Jeg syns det er det verste du kan si hvis du vil bli sammen med noen, til nød går: "Skal vi bli sammen" - eller noe sånt. Janne ringte til OP for ca. 1 måned siden (uten at jeg visste det) og sa at jeg måtte snakke med ham. Han sa at siden han ikke var så mye sammen med oss (!) så kunne han heller snakke med meg når han så meg. Tegn nok mener jeg da. Vi har hatt masse spiritisme i det siste. Det virker! Men det er ingen som tror på meg. Der fikk vi svar på at jeg skal bli sammen med OP i april. Jeg får bare håpe. Det er ikke stort jeg kan få gjort, for jeg ser ham jo aldri."

Historien videre om OP og den store forelskelsen får du på bloggen hennes i innlegget der hun endelig får dirket opp låsen på den hemmelige dagboka.

Takk for at du ville dele mer av dagboka di, Christina, og vi kan jo bare håpe at flere ønsker å gjøre det samme. 

Har du lyst til å dele fra dagboka di på bloggen min? Send meg en mail da vel!
Og følg meg gjerne på Facebook!


Klem fra Mona

 

 

 

Ingen kommentarer

Skriv en ny kommentar

Mona Korsell Bønke

Mona Korsell Bønke

39, Oslo

Cara Commentarius betyr noe så enkelt som Kjære Dagbok. På Latin. Jada. Neidaså. Dette kommer til å bli sånn passe deilig pinlig! I nåtiden er jeg en 39 år gammel mamma til verdens beste "Frøken Darius" og samboer til dansken, som er bonusfar til 6-åringen. En moderne familie med andre ord. Ikke noe spesielt med det, vi er sånn passe jugete og rosa på Facebook, ispedd en god dose selvironi og "stygge sannheter" som så mange andre. Men det er ikke det vi skal snakke om her! La meg ta deg med tilbake til den gang jeg var en guttegæærn tenåring med hormoner som kunne fått en hardbarka sjømann til å gå planken. Hold på hatten og stålsett deg for de kommende grimaser som fjeset ditt ufrivillig vil utsette deg for, dette er rått og usensurert. Velkommen inn i hodet til en veldig forelska tolvåring. En EKSTREMT forelska tenåring. Som til tider dykker ned i de mørkeste avkrokene av sinnet og føler som om alle nervetrådene lå utenpå. Som nok aldri trodde hun skulle dele disse tankene med noen. Så feil kan man ta! Klem fra Mona

Følg meg! Follow My VisioListMy VisioList

Kategorier

Arkiv

hits