Du gjorde dagen lettere...

 

 

Skjønhaug
7. april 1992


Kjære Håvard...

I dag hadde Agnes BURSDAG! Grattis med 15-års da´n! 
Så deg kun på skolen i dag + at etter skolen i dag stoppa du først for å ta bussen, men etter en stund gikk du og Kris Robert nedover. Why? I wonder why!

Var på klubben i dag, men det var dritkjedelig. Du var jo ikke der så!

Jeg elsker deg!

Klem,Mona

 


 

 

Skjønhaug
8. april 1992


Kjære Håvard...


Hilste på deg etter skolen idag! Dream!
Så Emil i dag.

Marta Iris var med meg hjem etter skolen og så henta jeg tøyet mitt fra Sparkjøp idag.
Håper det passer.

Var sammen med Nora, Madelene, Ina, Caroline, Agnes og Fred idag. Bente forsvant med Roland og jeg møtte Silje, Raymond og Emil. 

Jeg elsker deg!

Klem fra Mona

 

 


 

 

Skjønhaug
9. april 1992


Kjære Håvard...

I dag var det tregt på skolen, men du gjorde dagen lettere. Var i bursdag hos Agnes i dag. Vi så "The Lost Boys". Driiitfin! 

 


En ung Kiefer Sutherland gjorde inntrykk.

 

TRØØØØØTT!

Jeg elsker deg!
Klem, Mona.

 

 


 

 

Skjønhaug
10. april 1992


Kjære Håvard...

I dag var skoledagen treg, men jeg hang fast i den allikevel, for da kunne jeg jo se deg. Du snudde deg og så etter (..?) meg  dag. Håper jeg.

Du kom ikke på klubben, så jeg, Marte og Madelene blei med Nora, Nils, Lars, Fred, Aksel og Tobias J til Nils og så på film. "The Doors". Driiiitdårlig!
 


Første møte med Jim Morrison var ikke like sjelsettende som jeg trodde...

 

Agnes skulle nok vært meg eller no`n av de andre der!! 

Jeg hater Spider, hvis det var der du var. HATER!

 


Husker du denne nattklubben?
 

 

Men tross alt: Jeg elsker deg!

Klem Mona!

 

 

Ingen kommentarer

Skriv en ny kommentar

Mona Korsell Bønke

Mona Korsell Bønke

39, Oslo

Cara Commentarius betyr noe så enkelt som Kjære Dagbok. På Latin. Jada. Neidaså. Dette kommer til å bli sånn passe deilig pinlig! I nåtiden er jeg en 39 år gammel mamma til verdens beste "Frøken Darius" og samboer til dansken, som er bonusfar til 6-åringen. En moderne familie med andre ord. Ikke noe spesielt med det, vi er sånn passe jugete og rosa på Facebook, ispedd en god dose selvironi og "stygge sannheter" som så mange andre. Men det er ikke det vi skal snakke om her! La meg ta deg med tilbake til den gang jeg var en guttegæærn tenåring med hormoner som kunne fått en hardbarka sjømann til å gå planken. Hold på hatten og stålsett deg for de kommende grimaser som fjeset ditt ufrivillig vil utsette deg for, dette er rått og usensurert. Velkommen inn i hodet til en veldig forelska tolvåring. En EKSTREMT forelska tenåring. Som til tider dykker ned i de mørkeste avkrokene av sinnet og føler som om alle nervetrådene lå utenpå. Som nok aldri trodde hun skulle dele disse tankene med noen. Så feil kan man ta! Klem fra Mona

Følg meg! Follow My VisioListMy VisioList

Kategorier

Arkiv

hits