Dagene med Agnes

 


Skjønhaug
12. april 1992

 

Kjære Håvard...

I dag var Silje og Malene hos meg en stund og jeg tegna Silje. Jeg og Silje gikk en tur i dag, og da møtte vi Agnes og jeg ble med henne hjem! 
Nå har vi sett litt på MTV, New Kids on the Block og prata om Håvard og Tobias. I morgen skal vi antagelig til Askim sammen med mora til Agnes og Vera Eklund. Er ganske trøtt. 

JEG ELSKER DEG HÅVARD MARCUS RISER!!

Klem, Mona B

 


 


Skjønhaug (Sentvedt)
13. april 1992


Kjære Håvard...


Sto opp kl. 07.00 i dag, dro til Skjønhaug. Først på kafeen, der spiste vi frokost, så til hallen og så til kafeen. Så dro vi til Askim. Jeg kjøpte lite, for jeg hadde lite penger og var godtesjuk.

Dro innom OBS! på hjemveien og der var Tobias J! Agnes var i fyr og flamme!

Nå stuper jeg snart!

Jeg elsker deg!

Klem, Mona B

 


 


Skjønhaug
14. april 1992


Kjære Håvard...

I dag spiste jeg og Agnes is, peanøtter, nonstop og potetgull til frokost. Vi våkna i 12-tida, men sto ikke opp før i 14-tida. Fatter`n kom i 19-19.30-tida. Agnes kommer til meg i morgen.

Silje har visst vært så rastløs når jeg var borte. Jeg prata med Emil i dag, og du hadde ikke vært på Skjønhaug mens jeg var borte. Gudskjelov.

Nå er fuglene her oppe, for moder`n maler kjøkkenet. 
Jeg elsker deg.

Klem, Mona

 


 

Skjønhaug
15. april 1992


Kjære Håvard...

I dag sto jeg opp i 10-tiden og litt senere kom Agnes. Silje ringte og vi gikk ned til henne. Så på en film om kannibaler og ild mens Silje kjørte avisen. Vi gikk opp til meg, og så ble vi spurt om å være barnevakter for J og A Eklund. Vi gjorde det fra 18.20-22.00. Ca. i hvert fall.  E`kke så veldig trøtt nå, men legger meg for det. 
Jeg elsker deg!

Klem, Mona 

 

 

 

Ingen kommentarer

Skriv en ny kommentar

Mona Korsell Bønke

Mona Korsell Bønke

39, Oslo

Cara Commentarius betyr noe så enkelt som Kjære Dagbok. På Latin. Jada. Neidaså. Dette kommer til å bli sånn passe deilig pinlig! I nåtiden er jeg en 39 år gammel mamma til verdens beste "Frøken Darius" og samboer til dansken, som er bonusfar til 6-åringen. En moderne familie med andre ord. Ikke noe spesielt med det, vi er sånn passe jugete og rosa på Facebook, ispedd en god dose selvironi og "stygge sannheter" som så mange andre. Men det er ikke det vi skal snakke om her! La meg ta deg med tilbake til den gang jeg var en guttegæærn tenåring med hormoner som kunne fått en hardbarka sjømann til å gå planken. Hold på hatten og stålsett deg for de kommende grimaser som fjeset ditt ufrivillig vil utsette deg for, dette er rått og usensurert. Velkommen inn i hodet til en veldig forelska tolvåring. En EKSTREMT forelska tenåring. Som til tider dykker ned i de mørkeste avkrokene av sinnet og føler som om alle nervetrådene lå utenpå. Som nok aldri trodde hun skulle dele disse tankene med noen. Så feil kan man ta! Klem fra Mona

Følg meg! Follow My VisioListMy VisioList

Kategorier

Arkiv

hits