Han er bare en jævla god kompis!

 

Skjønhaug
17. april 1992

Kjære Håvard...

Idag våkna jeg i 11.30-tida, og da var Hilde allerede våken og lå og leste. Var ute og gikk litt i dag etter å ha vært i kiosken. Bente og Silje kom seinere, så gikk vi til Nora, også gikk vi tur.

Helga og jeg gikk hjem og så på påskekrim`en.


Påskekrim`en fra 1992: Dødelig kjemi. Var det egentlig også dødelig kjedelig?
 

Er litt trøtt nå. 

Jeg elsker deg,
Klem Mona.

 

 


 

 

Skjønhaug
18. april 1992

Kjære Håvard...

I dag reiste Helga hjem. Vi kjørte ho til Oslo, jeg og pappa, og i morgen drar`a helt hjem til Molde.

På veien hjem trua fader`n med å ringe og invitere deg på middag og øl. På kødd, selvfølgelig! Men jeg veit at han hadde gjort det, hadde han fått lov. 

I morgen må jeg begynne på tegningene, så du får ha det godt nå. Må sove og være uthvilt vet du.

Jeg elsker deg, Håvard!

Klem, Mona B.

 

 


 

 

Skjønhaug
19. april 1992

Kjære Håvard...

I dag har jeg vært inne alene hele dagen. Jeg har spilt Sega og tegna nesten hele tiden. Må fortsette å tegne i morgen, for jeg har så mye å gjøre. Først skal detta med håndballtegninga bli ferdig, så må jeg ordne intervjuet til reklametegningsgreiene og så skal jeg tegne ferdig gangforslaget.

Stressa? JA!!

Jeg elsker deg!
Klem Mona!

 

 


 

 

Skjønhaug
20. april 1992

Kjære Håvard...

I dag har jeg tegnet 4 nye fjes.

Silje og Bente kom til meg i dag, og vi gikk til Nora. Så på "Megakrapylet". 

 


Husker du denne?


 

Møtte Emil i dag og! Skulle ønske det var du som var som Emil. Nora hadde diskutert at jeg flørta så fælt med Emil, men herregud, det var aldri min mening. Emil er en jævla god kompis. Det er ALT! Det er deg jeg elsker!

Klem fra Mona.

 

 

Følg Cara Commentarius på FACEBOOK!

 

 

Ingen kommentarer

Skriv en ny kommentar

Mona Korsell Bønke

Mona Korsell Bønke

39, Oslo

Cara Commentarius betyr noe så enkelt som Kjære Dagbok. På Latin. Jada. Neidaså. Dette kommer til å bli sånn passe deilig pinlig! I nåtiden er jeg en 39 år gammel mamma til verdens beste "Frøken Darius" og samboer til dansken, som er bonusfar til 6-åringen. En moderne familie med andre ord. Ikke noe spesielt med det, vi er sånn passe jugete og rosa på Facebook, ispedd en god dose selvironi og "stygge sannheter" som så mange andre. Men det er ikke det vi skal snakke om her! La meg ta deg med tilbake til den gang jeg var en guttegæærn tenåring med hormoner som kunne fått en hardbarka sjømann til å gå planken. Hold på hatten og stålsett deg for de kommende grimaser som fjeset ditt ufrivillig vil utsette deg for, dette er rått og usensurert. Velkommen inn i hodet til en veldig forelska tolvåring. En EKSTREMT forelska tenåring. Som til tider dykker ned i de mørkeste avkrokene av sinnet og føler som om alle nervetrådene lå utenpå. Som nok aldri trodde hun skulle dele disse tankene med noen. Så feil kan man ta! Klem fra Mona

Følg meg! Follow My VisioListMy VisioList

Kategorier

Arkiv

hits