Grønn av misunnelse

 

Skjønhaug
26. april 1992


Kjære Håvard...

I dag våkna jeg med kvalme og var dårlig. Har fått feber og skal ikke på skolen i morgen. Det hater jeg, for da får jeg ikke se deg!

Var på blomsterutstilling i hallen i dag, men gikk tidlig fordi det var kjedelig. Silje skylder meg 20 kr.

Jeg elsker deg!

Klem Mona!

 


 

 

Skjønhaug
27. april 1992


Kjære Håvard...

I dag føler jeg meg bedre og i morgen skal jeg på skolen. Jeg tror at sykdommen min stort sett skyldtes stress. Har ikke hatt tid til meg selv i hele tatt på flere uker. Denne "fridagen" har gjort meg godt. 

Skal til frisøren i morgen for å fikse håret. Slik at jeg blir litt fin på konfirmasjonsbildet. Skal ta det i morgen veit du!

TABBE!!
Fadern skulle egentlig ha kjørt til Rakkestad til glattkjøringsbanen der, men ga ikke no´ beskjed om at han ikke skulle. For jeg var jo syk.

UFF! Jeg blir stressa! -Igjen!

Jeg elsker deg, 

Klem Mona.

 


 

 

Skjønhaug
28. april 1992


Kjære Håvard... 

Kunne jeg bare ha byttet dagene. Slik at vi begge kunne være borte i dag i steden for at jeg var i går og du i dag.

Tragisk.

Tok bilder hos fotograf Viggo Jensen. Han er driitflink.

Ha`kke mer å fortelle i dag. Jo, tante Elin var her i dag, og jeg skrev ønskeliste til konfirmasjonen!

Jeg elsker deg,
Klem Mona.

 


 

 

Skjønhaug
29. april 1992


Kjære Håvard...

I dag var vi heldigvis på skolen i dag begge to! Nå må jeg snart hilse på deg igjen. Jeg lenger meg helt syk etter bare et lite "hei!"

Alma Beate hadde bursdag i dag, og hun fikk klem av de i klassen, blant annet deg. Misunnelig, jeg?? Vel, vel! Helt grønn egentlig. 

 


Bildet er lånt herfra
 

Jeg elsker deg, nemlig!

Klem, Mona!

 

Følg Cara Commentarius på Facebook!

 

 

Ingen kommentarer

Skriv en ny kommentar

Mona Korsell Bønke

Mona Korsell Bønke

39, Oslo

Cara Commentarius betyr noe så enkelt som Kjære Dagbok. På Latin. Jada. Neidaså. Dette kommer til å bli sånn passe deilig pinlig! I nåtiden er jeg en 39 år gammel mamma til verdens beste "Frøken Darius" og samboer til dansken, som er bonusfar til 6-åringen. En moderne familie med andre ord. Ikke noe spesielt med det, vi er sånn passe jugete og rosa på Facebook, ispedd en god dose selvironi og "stygge sannheter" som så mange andre. Men det er ikke det vi skal snakke om her! La meg ta deg med tilbake til den gang jeg var en guttegæærn tenåring med hormoner som kunne fått en hardbarka sjømann til å gå planken. Hold på hatten og stålsett deg for de kommende grimaser som fjeset ditt ufrivillig vil utsette deg for, dette er rått og usensurert. Velkommen inn i hodet til en veldig forelska tolvåring. En EKSTREMT forelska tenåring. Som til tider dykker ned i de mørkeste avkrokene av sinnet og føler som om alle nervetrådene lå utenpå. Som nok aldri trodde hun skulle dele disse tankene med noen. Så feil kan man ta! Klem fra Mona

Følg meg! Follow My VisioListMy VisioList

Kategorier

Arkiv

hits