Hun har lovt å finne ut hvem du er interessert i!

 

 

Skjønhaug
30. april 1992


Kjære Håvard...

I dag så jeg deg mye. Særlig i langfri, da du prata med Tobias F, Dagfinn, Tyra og Anja Marie. Dagfinn ba deg visst på konf-festen sin, og dit skal Tyra óg, og hu har lovt å prøve å finne ut hvem du er interessert i!

Exciting.

Men jeg veit at det ikke er meg. Dessverre!

I dag ble jeg ferdig med gaven til Silje. Skal i bursdagen hennes i morgen. Har tegna et bilde og malt litt på det, kjøpt ramme og laget kort. Nå er det bare Marta Iris igjen. Til henne skal jeg tegne Tobias Rug + at jeg og Ina har spleisa på ramme og strikk og klistremerker. Jeg lager nok et kort til Marta óg!

 


M.C. Escher´s Drawing Hands. En av mine favorittkunstnere.
 

Jeg elsker deg, 

Klem Mona.

 

Følg historien videre på Facebook!

 

 

Ingen kommentarer

Skriv en ny kommentar

Mona Korsell Bønke

Mona Korsell Bønke

39, Oslo

Cara Commentarius betyr noe så enkelt som Kjære Dagbok. På Latin. Jada. Neidaså. Dette kommer til å bli sånn passe deilig pinlig! I nåtiden er jeg en 39 år gammel mamma til verdens beste "Frøken Darius" og samboer til dansken, som er bonusfar til 6-åringen. En moderne familie med andre ord. Ikke noe spesielt med det, vi er sånn passe jugete og rosa på Facebook, ispedd en god dose selvironi og "stygge sannheter" som så mange andre. Men det er ikke det vi skal snakke om her! La meg ta deg med tilbake til den gang jeg var en guttegæærn tenåring med hormoner som kunne fått en hardbarka sjømann til å gå planken. Hold på hatten og stålsett deg for de kommende grimaser som fjeset ditt ufrivillig vil utsette deg for, dette er rått og usensurert. Velkommen inn i hodet til en veldig forelska tolvåring. En EKSTREMT forelska tenåring. Som til tider dykker ned i de mørkeste avkrokene av sinnet og føler som om alle nervetrådene lå utenpå. Som nok aldri trodde hun skulle dele disse tankene med noen. Så feil kan man ta! Klem fra Mona

Følg meg! Follow My VisioListMy VisioList

Kategorier

Arkiv

hits