Raseriutbrudd i dagboka!

 

 

Skjønhaug
1. mai 1992


Kjære Håvard....

I dag har jeg bare vært inne her hjemme før jeg gikk ned i bursdag til Silje. Linn, Siv, Rania, Annika, Else, Marte og Nora var der óg. Også Bente da, den surpompa.
Fy fader jeg blir kvalm av Silje! Hu går og klager over hvor feit hu er, hvordan tror`a jeg føler meg da? Og så blir`a sur når jeg sier det. Drittungen!

Vel, i morgen skal jeg på BK-møte i Askim kino. Generalprøve. Etter det, kl. 17.00, skal jeg til Marta Iris i bursdag. Gleder meg mer til det.

Jeg elsker deg, selv om alle andre rakker ned på deg!

Klem, Mona B

 

Følg meg på Facebook!

 

 

Ingen kommentarer

Skriv en ny kommentar

Mona Korsell Bønke

Mona Korsell Bønke

39, Oslo

Cara Commentarius betyr noe så enkelt som Kjære Dagbok. På Latin. Jada. Neidaså. Dette kommer til å bli sånn passe deilig pinlig! I nåtiden er jeg en 39 år gammel mamma til verdens beste "Frøken Darius" og samboer til dansken, som er bonusfar til 6-åringen. En moderne familie med andre ord. Ikke noe spesielt med det, vi er sånn passe jugete og rosa på Facebook, ispedd en god dose selvironi og "stygge sannheter" som så mange andre. Men det er ikke det vi skal snakke om her! La meg ta deg med tilbake til den gang jeg var en guttegæærn tenåring med hormoner som kunne fått en hardbarka sjømann til å gå planken. Hold på hatten og stålsett deg for de kommende grimaser som fjeset ditt ufrivillig vil utsette deg for, dette er rått og usensurert. Velkommen inn i hodet til en veldig forelska tolvåring. En EKSTREMT forelska tenåring. Som til tider dykker ned i de mørkeste avkrokene av sinnet og føler som om alle nervetrådene lå utenpå. Som nok aldri trodde hun skulle dele disse tankene med noen. Så feil kan man ta! Klem fra Mona

Følg meg! Follow My VisioListMy VisioList

Kategorier

Arkiv

hits