Vel, først var det kuuult og så ble jeg sint. Igjen.

 

 

Skjønhaug
2. mai 1992


Kjære Håvard...

I dag møtte jeg Emil utenfor porten vår, når jeg skulle reise til BK-øvinga. Han hadde endelig klippa seg, og var kjempefin. Han skulle hilse til deg i kveld, men det spørs vel om han husker det.
Vel, var i Askim i dag da, og øvde til 9. mai. Jeg skal stå etter Thomas T og før Ida-Lill T. Det veit jeg.

Vel, dro til Marta Iris, og var der i 17.00-tida, og var hjemme etter 23.00 en gang. Det var kjempekuuuult! Mye kuuulere enn i går. Vi lo nesten hele tida!

Vel, jeg så Gaute på TV. Han var med på en reportasje om rollespill. Han er så KVALM og DISCUSTING!

Men jeg elsker deg, Håvard!

Klem Mona

 

Følg Cara Commentarius på Facebook!

 

 

Ingen kommentarer

Skriv en ny kommentar

Mona Korsell Bønke

Mona Korsell Bønke

39, Oslo

Cara Commentarius betyr noe så enkelt som Kjære Dagbok. På Latin. Jada. Neidaså. Dette kommer til å bli sånn passe deilig pinlig! I nåtiden er jeg en 39 år gammel mamma til verdens beste "Frøken Darius" og samboer til dansken, som er bonusfar til 6-åringen. En moderne familie med andre ord. Ikke noe spesielt med det, vi er sånn passe jugete og rosa på Facebook, ispedd en god dose selvironi og "stygge sannheter" som så mange andre. Men det er ikke det vi skal snakke om her! La meg ta deg med tilbake til den gang jeg var en guttegæærn tenåring med hormoner som kunne fått en hardbarka sjømann til å gå planken. Hold på hatten og stålsett deg for de kommende grimaser som fjeset ditt ufrivillig vil utsette deg for, dette er rått og usensurert. Velkommen inn i hodet til en veldig forelska tolvåring. En EKSTREMT forelska tenåring. Som til tider dykker ned i de mørkeste avkrokene av sinnet og føler som om alle nervetrådene lå utenpå. Som nok aldri trodde hun skulle dele disse tankene med noen. Så feil kan man ta! Klem fra Mona

Følg meg! Follow My VisioListMy VisioList

Kategorier

Arkiv

hits