Jeg har jo også alltid vært litt innbilsk!

 

 

Skjønhaug
4. mai 1992

Kjære Håvard...

I dag skjedde det endelig igjen! Du hilste! 

I horoskopet ditt sto det: DU SKAL VÆRE LITT OBSERVANT PÅ MANDAG, men ellers vil de du møter gi deg en fordel på sikt. Dessuten står det alltid at du er forelska. Du hopper og sprudler og jeg veit ikke hva. 

Du var visst på festen til Dag her om dagen, freda`n eller no`, og da hadde du visst vært gavmild med øl og røyk, sa Ramona. Celine sa at hu prata med deg litt, og da hadde hu spurt om jeg var der, og da hadde du sett deg rundt og sagt; - Jeg vet ikke, jeg tror ikke det! Sa Celine da. Om jeg skal stole på det er en annen sak. 

Jeg og Silje gikk tur i dag og da møtte vi Gilbert og Tobias (J). Vi prata kjempelenge, og tilslutt kom det fram at jeg var interessert i deg. Det virka på meg som om de trodde Silje var interessert i deg. Håper for guds skyld at du ikke er interessert i hu. Jeg mener for min skyld.

Jeg har jo også alltid vært litt innbilsk, helt uten grunn, men det virka nesten som om Tobias er interessert i meg. Men samtidig håper jeg han er interessert i Agnes. Det virka ikke som han hadde noe i mot at Agnes er interessert i`n, når vi nevnte det. Han bare lo. 

Gilbert skulle ta på seg Jesuskjortel i morgen og jeg skulle ta på peacemerket mitt + at jeg tar med meg peace-øredobbene mine. Får gjøra det da.
 
 

Jeg elsker deg.

Klem Mona

 

Følg den innbilske tenåringen på FACEBOOK!

 

 

 

Ingen kommentarer

Skriv en ny kommentar

Mona Korsell Bønke

Mona Korsell Bønke

39, Oslo

Cara Commentarius betyr noe så enkelt som Kjære Dagbok. På Latin. Jada. Neidaså. Dette kommer til å bli sånn passe deilig pinlig! I nåtiden er jeg en 39 år gammel mamma til verdens beste "Frøken Darius" og samboer til dansken, som er bonusfar til 6-åringen. En moderne familie med andre ord. Ikke noe spesielt med det, vi er sånn passe jugete og rosa på Facebook, ispedd en god dose selvironi og "stygge sannheter" som så mange andre. Men det er ikke det vi skal snakke om her! La meg ta deg med tilbake til den gang jeg var en guttegæærn tenåring med hormoner som kunne fått en hardbarka sjømann til å gå planken. Hold på hatten og stålsett deg for de kommende grimaser som fjeset ditt ufrivillig vil utsette deg for, dette er rått og usensurert. Velkommen inn i hodet til en veldig forelska tolvåring. En EKSTREMT forelska tenåring. Som til tider dykker ned i de mørkeste avkrokene av sinnet og føler som om alle nervetrådene lå utenpå. Som nok aldri trodde hun skulle dele disse tankene med noen. Så feil kan man ta! Klem fra Mona

Følg meg! Follow My VisioListMy VisioList

Kategorier

Arkiv

hits