Håper det skjer noe jævlig med meg...

 

 

Skjønhaug
6. mai 1992


Kjære Håvard...

I dag har jeg vel hatt det sånn passe helt til kvelden, da jeg begynte å diskutere Kalvøyafestivalen med moder`n og fader`n. Jeg får ikke dra fordi "det kan skje så mye fælt"! Håper det skjer no` jævlig med meg på den datoen da Kalvøyafestivalen skal være som ikke kunne ha hendt hvis jeg var på Kalvøya.

 


Med tanke på hvem som spilte på Kalvøya i 92 er jeg nesten fortsatt litt bitter for at jeg ikke fikk dra!

 

I dag etter skolen så det nesten ut som du "tima" nå du skulle gå, slik at du kom til å møte meg. Jeg håper det, men jeg er jo så innbilsk. Så stygg og fæl som dette har jeg aldri følt meg. Dessverre kom jeg til krysset litt før deg, og ropte på Jim-Idar, så jeg hadde ikke sjans til å hilse. UHELDIGVIS.

Har naturfagsprøve i morgen, og den kommer til å gå driit.

Jeg elsker deg, håper du elsker meg.

Klem, Mona

 

Følg emo-tenåringen på FACEBOOK!

 

 

Ingen kommentarer

Skriv en ny kommentar

Mona Korsell Bønke

Mona Korsell Bønke

39, Oslo

Cara Commentarius betyr noe så enkelt som Kjære Dagbok. På Latin. Jada. Neidaså. Dette kommer til å bli sånn passe deilig pinlig! I nåtiden er jeg en 39 år gammel mamma til verdens beste "Frøken Darius" og samboer til dansken, som er bonusfar til 6-åringen. En moderne familie med andre ord. Ikke noe spesielt med det, vi er sånn passe jugete og rosa på Facebook, ispedd en god dose selvironi og "stygge sannheter" som så mange andre. Men det er ikke det vi skal snakke om her! La meg ta deg med tilbake til den gang jeg var en guttegæærn tenåring med hormoner som kunne fått en hardbarka sjømann til å gå planken. Hold på hatten og stålsett deg for de kommende grimaser som fjeset ditt ufrivillig vil utsette deg for, dette er rått og usensurert. Velkommen inn i hodet til en veldig forelska tolvåring. En EKSTREMT forelska tenåring. Som til tider dykker ned i de mørkeste avkrokene av sinnet og føler som om alle nervetrådene lå utenpå. Som nok aldri trodde hun skulle dele disse tankene med noen. Så feil kan man ta! Klem fra Mona

Følg meg! Follow My VisioListMy VisioList

Kategorier

Arkiv

hits