En norsk kjendis gjør entré i dagboka!

 

 

Skjønhaug
7. mai 1992


Kjære Håvard...


Ha-ha-ha, du skulle sett meg og Ramona etter skolen i dag! Jeg gikk fra Silje og alle for Bente hadde gått før og jeg ville ta igjen deg og Oddleif. Men vi kom bare en 3-4 meter bak dere før dere gikk over gata over til bussen. Jeg fikk dødsvondt i leggene, det får jeg alltid når jeg går fort. 

Ha`kke hatt no` særlig liv i dag, men det er min egen skyld. Har nesten bare spilt Donald i hele dag.

Tar tilbake ønsket mitt fra i går om at no` fælt skulle skje på datoen da Kalvøyafestivalen skal være. Får heller være skikkelig sur på foreldra mine. 

Tobias F skal ha fest 16. mai for de borglige konfirmantene tror jeg. Hans Petter Moen skal i hvert fall dit. Vel, får spørre Tobias om det i morgen.

 


Jeg ble konfirmert sammen denne kjendisen,
og allerede da gjorde han inntrykk nok til å havne i dagboka!

(Bildet er lånt fra Smaalenenes Avis)

 


Jeg elsker deg!

Klem, Mona.

 

Følg kjendisstalkeren på Facebook!

 

 

Ingen kommentarer

Skriv en ny kommentar

Mona Korsell Bønke

Mona Korsell Bønke

39, Oslo

Cara Commentarius betyr noe så enkelt som Kjære Dagbok. På Latin. Jada. Neidaså. Dette kommer til å bli sånn passe deilig pinlig! I nåtiden er jeg en 39 år gammel mamma til verdens beste "Frøken Darius" og samboer til dansken, som er bonusfar til 6-åringen. En moderne familie med andre ord. Ikke noe spesielt med det, vi er sånn passe jugete og rosa på Facebook, ispedd en god dose selvironi og "stygge sannheter" som så mange andre. Men det er ikke det vi skal snakke om her! La meg ta deg med tilbake til den gang jeg var en guttegæærn tenåring med hormoner som kunne fått en hardbarka sjømann til å gå planken. Hold på hatten og stålsett deg for de kommende grimaser som fjeset ditt ufrivillig vil utsette deg for, dette er rått og usensurert. Velkommen inn i hodet til en veldig forelska tolvåring. En EKSTREMT forelska tenåring. Som til tider dykker ned i de mørkeste avkrokene av sinnet og føler som om alle nervetrådene lå utenpå. Som nok aldri trodde hun skulle dele disse tankene med noen. Så feil kan man ta! Klem fra Mona

Følg meg! Follow My VisioListMy VisioList

Kategorier

Arkiv

hits