Konfirmasjon og bølleringing!

KONFIRMASJON KONFIRMASJON KONFIRMASJON KONFIRMASJON KONFIRMASJON

 

Skjønhaug
9. mai 1992


Kjære elskede Håvard...


I dag har jeg vært ganske stressa. Først var jeg hos frisør kl. 10.00, så var vi hjemme og stelte oss og dro ned til Askim kl. 12.30. Der tok vi bilder kl., nei fra 13.00-13.30 i hvert fall. Når vi var ferdige med det, gikk vi inn. Fikk nerver til kl. 14 og da begynte seremonien. 
Alle "mine" gjester som var med ned dit, dvs Farmor og Trygve, Elin, Borgar, Jahn, Solvor, mamma, pappa, Morgan og Mads, synes seremonien var fin. Det synes jeg også.

Jeg skal telle over alle kortene i morgen og se hvor mange takkekort jeg må sende ut. Av mamma & pappa fikk jeg stereoanlegg og 100 kr. Av Morgan og Mads fikk jeg Hypercolor t-shirt, 50 kr og et sølvsmykke. Jeg fikk også masse sølvsmykker, staffeli og tegnesaker. Badekåpe, håndklær, 5050 kr og Nirvana kassetter. Sølvlysestake fikk jeg også. 

 


Husker du denne "one-hit-wonder" t-shirt`en?

 

Selskapet var kjempefint med god vellykka mat, koselige servitriser, koselige gjester og i hele tatt et vellykka selskap.

 


Gjestene hadde ansikter på i selve konfirmasjonen altså, eller hadde det vært creepy!
God stemning med fine 90-talls klær. Noen som kjenner igjen lokalet?

 

Gjestene var litt dårlige til å synge da, men Silje og jeg stemte i! Den eneste som ble med hjem var Tim-Egil, og ettersom det ble så sent, som i 22-tiden, forstår jeg det godt at folk vil hjem og hvile.

 


Stolt konfirmant i pensjonistblazer med skulderputer og rødt plisséskjørt.
Og Harry Potters briller.

 

Den eneste jeg virkelig savnet synet av var deg, men jeg ringte til deg, og når du svarte la jeg på. Men du hadde deilig stemme når du sa: -Riser! (Hmmm...)

 


Tenk at jeg tok meg tid til å bølleringe på konfirmasjonen min!? Stalker much?
 

De eneste bedte gjestene som ikke kom var Rusken (typen til Selje), Kenny og Christoffer.

Nå er kl. 00.58, så jeg får vel legge meg.

Jeg elsker deg,

Klem Mona

 

Følg den konfirmerte tenåringen på FACEBOOK!

 

KONFIRMASJON KONFIRMASJON KONFIRMASJON KONFIRMASJON KONFIRMASJON

Ingen kommentarer

Skriv en ny kommentar

Mona Korsell Bønke

Mona Korsell Bønke

39, Oslo

Cara Commentarius betyr noe så enkelt som Kjære Dagbok. På Latin. Jada. Neidaså. Dette kommer til å bli sånn passe deilig pinlig! I nåtiden er jeg en 39 år gammel mamma til verdens beste "Frøken Darius" og samboer til dansken, som er bonusfar til 6-åringen. En moderne familie med andre ord. Ikke noe spesielt med det, vi er sånn passe jugete og rosa på Facebook, ispedd en god dose selvironi og "stygge sannheter" som så mange andre. Men det er ikke det vi skal snakke om her! La meg ta deg med tilbake til den gang jeg var en guttegæærn tenåring med hormoner som kunne fått en hardbarka sjømann til å gå planken. Hold på hatten og stålsett deg for de kommende grimaser som fjeset ditt ufrivillig vil utsette deg for, dette er rått og usensurert. Velkommen inn i hodet til en veldig forelska tolvåring. En EKSTREMT forelska tenåring. Som til tider dykker ned i de mørkeste avkrokene av sinnet og føler som om alle nervetrådene lå utenpå. Som nok aldri trodde hun skulle dele disse tankene med noen. Så feil kan man ta! Klem fra Mona

Følg meg! Follow My VisioListMy VisioList

Kategorier

Arkiv

hits