Et spennende friminutt og gode hårtips fra tenåringen

 

 

Skjønhaug
11. mai 1992


Kjære Håvard...

I dag var du på skolen selvom det var buss-streik, og du oppførte deg så pussig!

Emil kom på skolen og Silje ble helt fra seg. Hun ble nesten redd, kvalm, osv.  Emil var litt merkelig rar han óg. 

Først gikk du og Emil opp til hallen med bagen din, for du skulle ha 2 timer ballspill i valgfag. Så gikk dere rundt gym-fløya en gang, og så kom dere nesten helt bort til oss, og satte dere på steinene der. Og da hadde begge dere to sett meg. Jeg plystra på Emil flere ganger, men han snudde seg merkelig nok ikke. Han som er så innbilsk.
Vel, dette var da et spennende friminutt, for det virka som om dere satt dere der med vilje, men det er bare min innbilskhet som spiller meg et puss. 

 

 


Bildet er lånt fra Smaalenenes Avis. Enn så lenge ser skolen uforandret ut!
 

 

Anja Marie skal ha fest 17. mai, og dit skal jeg og du skal bli bedt. Håper du kommer.

Jeg elsker deg, 

Klem Mona.

P.S. Nå kan du klippe deg litt på sidene igjen! D.S.

 

Følg frisør-wannabe-tenåringen på Facebook!

 

 

Ingen kommentarer

Skriv en ny kommentar

Mona Korsell Bønke

Mona Korsell Bønke

39, Oslo

Cara Commentarius betyr noe så enkelt som Kjære Dagbok. På Latin. Jada. Neidaså. Dette kommer til å bli sånn passe deilig pinlig! I nåtiden er jeg en 39 år gammel mamma til verdens beste "Frøken Darius" og samboer til dansken, som er bonusfar til 6-åringen. En moderne familie med andre ord. Ikke noe spesielt med det, vi er sånn passe jugete og rosa på Facebook, ispedd en god dose selvironi og "stygge sannheter" som så mange andre. Men det er ikke det vi skal snakke om her! La meg ta deg med tilbake til den gang jeg var en guttegæærn tenåring med hormoner som kunne fått en hardbarka sjømann til å gå planken. Hold på hatten og stålsett deg for de kommende grimaser som fjeset ditt ufrivillig vil utsette deg for, dette er rått og usensurert. Velkommen inn i hodet til en veldig forelska tolvåring. En EKSTREMT forelska tenåring. Som til tider dykker ned i de mørkeste avkrokene av sinnet og føler som om alle nervetrådene lå utenpå. Som nok aldri trodde hun skulle dele disse tankene med noen. Så feil kan man ta! Klem fra Mona

Følg meg! Follow My VisioListMy VisioList

Kategorier

Arkiv

hits