Mona blir statsmeteorolog og hever sin moralske pekefinger!

 

 

Skjønhaug
12. mai 1992


Kjære Håvard...

I dag skinte sola da jeg sto opp, så "dumme" meg tok på meg shorts. Midt på skoledagen skifta været om og når Mona skulle gå hjem, regna det.

Men det gjorde ingenting for jeg så jo deg en bit.

Ikke no` å meddele om nu. 

Jeg elsker deg, 

Klem Mona.

 


 

 

Skjønhaug
13. mai 1992


Kjære Håvard...

I dag skjedde ikke no` spesielt, så jeg bruker veldig liten plass i dag! Du hadde på deg din vest og den kler deg fortreffelig! 

Jeg elsker deg, 

Klem Mona B

 

 


 

 

Skjønhaug
14. mai 1992


Kjære Håvard...

Det var ulidelig varmt i dag, og det er nok også alt som er å si om i dag. 

Jeg elsker deg, 

Klem Mona

 


 

 

Skjønhaug
15. mai 1992


Kjære Håvard...

Idag kom russen på skolen, men ikke Emil. Du var ute du óg selvfølgelig, og jeg så på deg. Vi møttes i blikket flere ganger i dag.

Du var ikke på klubben i dag, som vanlig.

Jeg hadde det kjempegøy der. Jeg prater skikkelig mye med Gilbert og Tobias J. Caroline har visst blitt interessert i Tobias óg nå, og Agnes stakkars er helt fortvila.

Jeg synes at G og T er søte begge to, men dem må slutte med snusen og røykinga. 

Vel, jeg elsker deg fortsatt, dumme meg,

Klem Mona.

 

Følg værmeldertenåringen med fornuftige holdninger på Facebook

 

 

Ingen kommentarer

Skriv en ny kommentar

Mona Korsell Bønke

Mona Korsell Bønke

39, Oslo

Cara Commentarius betyr noe så enkelt som Kjære Dagbok. På Latin. Jada. Neidaså. Dette kommer til å bli sånn passe deilig pinlig! I nåtiden er jeg en 39 år gammel mamma til verdens beste "Frøken Darius" og samboer til dansken, som er bonusfar til 6-åringen. En moderne familie med andre ord. Ikke noe spesielt med det, vi er sånn passe jugete og rosa på Facebook, ispedd en god dose selvironi og "stygge sannheter" som så mange andre. Men det er ikke det vi skal snakke om her! La meg ta deg med tilbake til den gang jeg var en guttegæærn tenåring med hormoner som kunne fått en hardbarka sjømann til å gå planken. Hold på hatten og stålsett deg for de kommende grimaser som fjeset ditt ufrivillig vil utsette deg for, dette er rått og usensurert. Velkommen inn i hodet til en veldig forelska tolvåring. En EKSTREMT forelska tenåring. Som til tider dykker ned i de mørkeste avkrokene av sinnet og føler som om alle nervetrådene lå utenpå. Som nok aldri trodde hun skulle dele disse tankene med noen. Så feil kan man ta! Klem fra Mona

Følg meg! Follow My VisioListMy VisioList

Kategorier

Arkiv

hits