Arvesølvet

 

Skjønhaug
16. mai 1992


Kjære Håvard...

I dag har jeg sett deg, så dagen var ikke forgjeves! Å, jeg har vært i tvil i disse dager, men nå er jeg sikker: Det ER deg jeg elsker.

Var hos farmor idag, for hun fylte 65 år. Like før jeg dro fikk jeg et armbånd av henne som hun hadde fått på sin konfirmasjon. Jeg skal gravere inn mitt navn og min dato og gi det videre til mitt barnebarn. 

Har begynt på Heksemesteren 5 i dag. Spennende.

Ser deg kanskje og forhåpentligvis i morgen óg!

Jeg elsker deg, 
Klem Mona!

 

Følg meg på facebook

 

 

Ingen kommentarer

Skriv en ny kommentar

Mona Korsell Bønke

Mona Korsell Bønke

39, Oslo

Cara Commentarius betyr noe så enkelt som Kjære Dagbok. På Latin. Jada. Neidaså. Dette kommer til å bli sånn passe deilig pinlig! I nåtiden er jeg en 39 år gammel mamma til verdens beste "Frøken Darius" og samboer til dansken, som er bonusfar til 6-åringen. En moderne familie med andre ord. Ikke noe spesielt med det, vi er sånn passe jugete og rosa på Facebook, ispedd en god dose selvironi og "stygge sannheter" som så mange andre. Men det er ikke det vi skal snakke om her! La meg ta deg med tilbake til den gang jeg var en guttegæærn tenåring med hormoner som kunne fått en hardbarka sjømann til å gå planken. Hold på hatten og stålsett deg for de kommende grimaser som fjeset ditt ufrivillig vil utsette deg for, dette er rått og usensurert. Velkommen inn i hodet til en veldig forelska tolvåring. En EKSTREMT forelska tenåring. Som til tider dykker ned i de mørkeste avkrokene av sinnet og føler som om alle nervetrådene lå utenpå. Som nok aldri trodde hun skulle dele disse tankene med noen. Så feil kan man ta! Klem fra Mona

Følg meg! Follow My VisioListMy VisioList

Kategorier

Arkiv

hits