17. mai festen som forsvant!

  

 

Skjønhaug
17. mai 1992


Kjære Håvard...

I dag var det 17. mai igjen, og jeg har hatt en dårlig, men allikevel en brukbar dag.

I går var det min lykkedag ifølge horoskopet mitt, men din var i dag, og du har ikke sett meg i dag, enda du har vært på Skjønhaug.

Skulle egentlig på fest til Anja Marie, men dem dro til Oslo, så jeg gikk i hallen. Agnes ble med oss opp i hallen, og da hu kom ned til Anja Marie hadde dem ikke kommet hjem, så hu sover hos meg i dag, eller i natt da. 

Vel, jeg må jo få litt søvn, skal på skolen i morgen.

Jeg elsker deg, og håper du elsker meg!

Klem Mona.PS. Spurte Tobias om han var interessert i Agnes, men han sa at nei, det var han ikke, men jeg skulle ikke skuffe Agnes med det. DS.

 

Følg Kirsten Giftekniv på Facebook

 

 

Ingen kommentarer

Skriv en ny kommentar

Mona Korsell Bønke

Mona Korsell Bønke

39, Oslo

Cara Commentarius betyr noe så enkelt som Kjære Dagbok. På Latin. Jada. Neidaså. Dette kommer til å bli sånn passe deilig pinlig! I nåtiden er jeg en 39 år gammel mamma til verdens beste "Frøken Darius" og samboer til dansken, som er bonusfar til 6-åringen. En moderne familie med andre ord. Ikke noe spesielt med det, vi er sånn passe jugete og rosa på Facebook, ispedd en god dose selvironi og "stygge sannheter" som så mange andre. Men det er ikke det vi skal snakke om her! La meg ta deg med tilbake til den gang jeg var en guttegæærn tenåring med hormoner som kunne fått en hardbarka sjømann til å gå planken. Hold på hatten og stålsett deg for de kommende grimaser som fjeset ditt ufrivillig vil utsette deg for, dette er rått og usensurert. Velkommen inn i hodet til en veldig forelska tolvåring. En EKSTREMT forelska tenåring. Som til tider dykker ned i de mørkeste avkrokene av sinnet og føler som om alle nervetrådene lå utenpå. Som nok aldri trodde hun skulle dele disse tankene med noen. Så feil kan man ta! Klem fra Mona

Følg meg! Follow My VisioListMy VisioList

Kategorier

Arkiv

hits