Jeg har en drøm...

 

 

Skjønhaug
20. mai 1992


Kjære Håvard...

I dag våknet jeg 07.50 og jeg våknet av denne drømmen: Jeg, Jan, du og Tone Solbakken løp i en lang gang, med en bil etter oss. Den var like bred som resten av gangen så vi kunne ikke slippe unna.

 


 

Plutselig kom vi til en dør. Jeg og Jan kom inn først, og der kysset han meg, for over døra sto det kysserom. Så kom du og Tone inn. Tone sa: -Kyss meg, Håvard! Men du gikk rett bort til meg og kysset meg isteden.

  

Så våkna jeg!
 

På skolen idag, eller rettere sagt når det hadde ringt ut etter siste time skjedde det no´ rart!

4 minutter før det ringte fikk dere gå ut. Hele dagen hadde jeg sett deg. Når jeg og Agnes kastet gress på hverandre begynte du og Tobias J å gjøre det samme. Vi ble kjempeglade, Agnes og jeg!

Vel, tilbake til det etter skolen. Du hadde begynt å gå nedover da du plutselig stoppa som om du hadde glemt no`! Du gikk opp til skolen igjen og stod på kanten der hvor jeg gikk forbi. Virka som om du skulle si no` til meg. Men du begynte ikke å gå før jeg var nesten nede ved Gjertrud der. Så ser jeg vel ikke deg før manda`n, hvis jeg ser deg da da! 

Men en ting er sikkert! Jeg elsker deg!

Klem Mona!

 

Følg drømmetyderen på facebook

 

 

Ingen kommentarer

Skriv en ny kommentar

Mona Korsell Bønke

Mona Korsell Bønke

39, Oslo

Cara Commentarius betyr noe så enkelt som Kjære Dagbok. På Latin. Jada. Neidaså. Dette kommer til å bli sånn passe deilig pinlig! I nåtiden er jeg en 39 år gammel mamma til verdens beste "Frøken Darius" og samboer til dansken, som er bonusfar til 6-åringen. En moderne familie med andre ord. Ikke noe spesielt med det, vi er sånn passe jugete og rosa på Facebook, ispedd en god dose selvironi og "stygge sannheter" som så mange andre. Men det er ikke det vi skal snakke om her! La meg ta deg med tilbake til den gang jeg var en guttegæærn tenåring med hormoner som kunne fått en hardbarka sjømann til å gå planken. Hold på hatten og stålsett deg for de kommende grimaser som fjeset ditt ufrivillig vil utsette deg for, dette er rått og usensurert. Velkommen inn i hodet til en veldig forelska tolvåring. En EKSTREMT forelska tenåring. Som til tider dykker ned i de mørkeste avkrokene av sinnet og føler som om alle nervetrådene lå utenpå. Som nok aldri trodde hun skulle dele disse tankene med noen. Så feil kan man ta! Klem fra Mona

Følg meg! Follow My VisioListMy VisioList

Kategorier

Arkiv

hits