Der det er hjerterom er det venterom! Eller?

 

 

Skjønhaug
21. mai 1992


Kjære Håvard...

Skolen i dag var en tragedie, for du var jo hjemme og hadde ?lesedag?! Men om du leste er usikkert! 

Du skal vel ikke på klubben i morgen heller, så jeg får se hva jeg gjør.

Lykke til med eksamen i Engelsk i morgen Håvard! Skal tenke på deg når jeg våkner!

Jeg elsker deg, 

Klem Mona.

 


 

 

Skjønhaug
22. mai 1992


Kjære Håvard...

I dag skimta jeg deg på bussholdeplassen, men jeg hadde solbriller på meg og ikke mine vanlige briller.

 


Man ser jo så klart dårligere med solbriller...
 

 Silje sto visst og prata med deg og Dagfinn og Marte var der òg. Dagfinn hadde sagt at du kunne jo gå til Mona (meg) og vente på bussen. Da bare lo du visst. Jaja, det er ikke det verste du kunne gjort. 

 


Kom og vent hos meg`a!
 


Tenkte på deg når jeg våkna i dag. Håper du kommer på tjernet i morra, for dit skal jeg. Håper du er på Sandstangen i morgen hvis jeg drar dit óg. 

Jeg elsker deg virkelig.

Klem, Mona B.

 

Følg den håpefulle tenåringen på facebook

 

 

Ingen kommentarer

Skriv en ny kommentar

Mona Korsell Bønke

Mona Korsell Bønke

39, Oslo

Cara Commentarius betyr noe så enkelt som Kjære Dagbok. På Latin. Jada. Neidaså. Dette kommer til å bli sånn passe deilig pinlig! I nåtiden er jeg en 39 år gammel mamma til verdens beste "Frøken Darius" og samboer til dansken, som er bonusfar til 6-åringen. En moderne familie med andre ord. Ikke noe spesielt med det, vi er sånn passe jugete og rosa på Facebook, ispedd en god dose selvironi og "stygge sannheter" som så mange andre. Men det er ikke det vi skal snakke om her! La meg ta deg med tilbake til den gang jeg var en guttegæærn tenåring med hormoner som kunne fått en hardbarka sjømann til å gå planken. Hold på hatten og stålsett deg for de kommende grimaser som fjeset ditt ufrivillig vil utsette deg for, dette er rått og usensurert. Velkommen inn i hodet til en veldig forelska tolvåring. En EKSTREMT forelska tenåring. Som til tider dykker ned i de mørkeste avkrokene av sinnet og føler som om alle nervetrådene lå utenpå. Som nok aldri trodde hun skulle dele disse tankene med noen. Så feil kan man ta! Klem fra Mona

Følg meg! Follow My VisioListMy VisioList

Kategorier

Arkiv

hits