...og han prater jeg med óg!

 

 

Skjønhaug
23. mai 1992


Kjære Håvard...

Nå sitter jeg her og gråter fordi jeg har kommet seint hjem fra tjernet, hvor jeg hadde det kjempefint, selv uten deg. Tobias J var nemlig der. Han er søt og grei og han prater jeg med óg.
Vi "grilla" og prata og slo ihjel mygg. De som var der var: Tobias J, Tobias H, Morgan S, Silje, Bente, Nora, Kirsten, Madelene, Aksel, Fred, Linus, Linn N, Celine, Roland, Taran, Frederic + + +.

Kl. 24.00 bestemte vi oss for å gå nedover. Det var jeg, Linn, Celine, Taran, Tobias J og Frederic. Vi gikk skauvveien, og når vi hadde sagt hadet til gutta gikk vi jentene sammen. Men plutselig fikk jeg det travelt, for jeg kom til å tenke på de her hjemme som kanskje var redde for meg.

Men da jeg kom til Celine og ringte hjem blei jeg høvla ned! Jeg synes de har ret til å reagere, men ikke overreagere så jævlig. Jeg får jo nesten lyst til å gå i kloster for å slippe unna dem jo. 

Å, som jeg hater meg sjølv.

Er jeg glad i deg eller Tobias? Men...

Jeg elsker nok deg!

Klem, Mona B

 

 


Mye har forandret seg på 25 år, også på tjernet, men noe av utsikten er den samme.
 


De dødes tjern?
 

 

Følg den forvirra ?snart-nonne? tenåringen på Facebook!

 

 

2 kommentarer

dullfullness

30.07.2016 kl.17:16

Gå i kloster? Det må ha vært veldig nesten! :D

Mona Korsell Bønke

30.07.2016 kl.17:36

dullfullness: Ja, heldigvis kom jeg til meg selv i siste liten og tok igjen for trusselen mot meg selv! ;P

Skriv en ny kommentar

Mona Korsell Bønke

Mona Korsell Bønke

39, Oslo

Cara Commentarius betyr noe så enkelt som Kjære Dagbok. På Latin. Jada. Neidaså. Dette kommer til å bli sånn passe deilig pinlig! I nåtiden er jeg en 39 år gammel mamma til verdens beste "Frøken Darius" og samboer til dansken, som er bonusfar til 6-åringen. En moderne familie med andre ord. Ikke noe spesielt med det, vi er sånn passe jugete og rosa på Facebook, ispedd en god dose selvironi og "stygge sannheter" som så mange andre. Men det er ikke det vi skal snakke om her! La meg ta deg med tilbake til den gang jeg var en guttegæærn tenåring med hormoner som kunne fått en hardbarka sjømann til å gå planken. Hold på hatten og stålsett deg for de kommende grimaser som fjeset ditt ufrivillig vil utsette deg for, dette er rått og usensurert. Velkommen inn i hodet til en veldig forelska tolvåring. En EKSTREMT forelska tenåring. Som til tider dykker ned i de mørkeste avkrokene av sinnet og føler som om alle nervetrådene lå utenpå. Som nok aldri trodde hun skulle dele disse tankene med noen. Så feil kan man ta! Klem fra Mona

Følg meg! Follow My VisioListMy VisioList

Kategorier

Arkiv

hits